ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΧανιά: Επιβάτες καταγγέλλουν το υπεραστικό ΚΤΕΛ – «Μας αποβίβασαν χωρίς τις αποσκευές μας»

Χανιά: Επιβάτες καταγγέλλουν το υπεραστικό ΚΤΕΛ – «Μας αποβίβασαν χωρίς τις αποσκευές μας»

Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει ένταση με φωνές

Προβλήματα και ταλαιπωρία για επιβάτες υπεραστικού ΚΤΕΛ στα Χανιά καταγγέλλονται μετά από χθεσινή διαδρομή Ηράκλειο–Χανιά. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, η κατάσταση δημιουργήθηκε όταν ο οδηγός φέρεται να αρνήθηκε να δώσει τις αποσκευές τους κατά την αποβίβασή τους στη Σούδα.

Ως «απαράδεκτη» χαρακτηρίζει την συμπεριφορά του οδηγού ένας επιβάτης που επικοινώνησε με το Flashnews.gr. Όπως περιγράφει, «λίγο πριν φτάσει το λεωφορείο στη Σούδα, οι επιβάτες ρωτήθηκαν από τον συνοδηγό αν επιθυμούν κάποιοι εξ αυτών να κατέβουν στη Σούδα».

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, «ο οδηγός εν μέσω φωνών, ναι μεν σταμάτησε στη Σούδα για να κατεβάσει τους επιβάτες που το ζήτησαν, αλλά αρνήθηκε να τους δώσει τις αποσκευές τους, διότι, όπως επικαλέστηκε, ήταν στην αριστερή πλευρά του λεωφορείου και υπήρχε κίνδυνος».

Ο επιβάτης προσθέτει ότι «του ζητήσαμε του οδηγού να πάει πιο πέρα και πιο ασφαλώς, στην πλατεία της Σούδας που ήταν και στη διαδρομή του, ωστόσο εκείνος επικαλέστηκε βλάβη στην πόρτα και ότι το εισιτήριο των επιβατών έγραφε -Χανιά- ως τερματισμό διαδρομής».

Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει ένταση με φωνές και τελικά οι επιβάτες αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν στα Χανιά, ενώ και οι δικοί τους άνθρωποι έπρεπε να μετακινηθούν εκεί, προκαλώντας περαιτέρω ταλαιπωρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καταγγέλλων εκ μέρους όλων όσων ταλαιπωρήθηκαν σημειώνει ότι απορεί γιατί προέκυψε αυτή η εξέλιξη, αφού αρχικά είχαν ερωτηθεί από τον συνοδηγό ποιοι επιθυμούν να κατέβουν στη Σούδα.

*Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης