Η «Ελπίδα» προσέφερε χίλια δέματα με τρόφιμα στη Μητρόπολη Νίκαιας

Must Read

Σε μια κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας προχώρησαν το Σωματείο «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» αυτές τις κρίσιμες στιγμές της πανδημίας.

Με πρωτοβουλία της προέδρου Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη παράδοση τροφίμων με αποδέκτη την Ιερά Μητρόπολη Νικαίας, που στηρίζει 3.000 άπορες οικογένειες από επτά δήμους της Αττικής, οι οποίες είναι εγγεγραμμένες στον Τομέα Πρόνοιας της Μητρόπολης και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Αναλυτικά, στο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Νικαίας παραδόθηκαν 1.000 δέματα με τρόφιμα, όπως ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, αλεύρι και μπισκότα, τα οποια θα διατεθούν από τον Τομέα Πρόνοιας της Μητρόπολης σε άπορες οικογένειες στους Δήμους Περάματος, Κερατσινίου, Νίκαιας, Κορυδαλλού, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας και Χαϊδαρίου.

Δείτε επίσης: Καθηγητής Xαρ. Γώγος: «Αν χαλαρώσουμε μπορεί να έρθει δεύτερο κύμα»

Επιπλέον, παραδόθηκαν ακόμη 600 δέματα με τρόφιμα στις ενορίες των Ιερών Ναών Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Αγίας Τριάδας στον Κορυδαλλό, που στηρίζουν άλλες 600 άπορες οικογένειες.

Μάλιστα, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη συνομίλησε μέσω skype με τον αιδεσιμολογιώτατο πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Γεώργιο Ζώρζο, αρχιερατικό επίτροπο Νικαίας και υπεύθυνο Πρόνοιας της Μητρόπολης Νικαίας, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι το ίδρυμα θα σταθεί στο πλευρό των συνανθρώπων μας, αλλά και στο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο της μητρόπολης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This