O Laurent Freixe μέχρι πρότινος CEO της Nestle «πλήρωσε» με τον πιο οδυνηρό τρόπο την μυστική ερωτική του σχέση με μια υφισταμένη του.
Ο πρόεδρος της Nestle, Paul Bulcke, δήλωσε: «Αυτή ήταν μια απαραίτητη απόφαση. Οι αξίες και η διακυβέρνηση της Nestlé αποτελούν ισχυρά θεμέλια της εταιρείας μας. Ευχαριστώ τον Laurent για τα χρόνια υπηρεσίας του στη Nestlé».
Σε δημοσίευμα τους οι Financial Times ανέφεραν πως εκφράστηκαν ανησυχίες σχετικά με τη σχέση του Freixe με μία υπάλληλο μετά από εσωτερική έρευνα ωστόσο, οι ισχυρισμοί διαπιστώθηκε ότι ήταν αβάσιμοι. Αφού οι καταγγελίες συνεχίστηκαν, η εφημερίδα ανέφερε ότι η Nestle διεξήγαγε μια ακόμη έρευνα με τη βοήθεια εξωτερικών συμβούλων, μετά την οποία οι ισχυρισμοί έγιναν δεκτοί.
Breaking news: Nestlé has named Philipp Navratil as its new chief executive after the sudden dismissal of company veteran Laurent Freixe, who had been with the company for nearly 40 years https://t.co/jZbnTuTnHl pic.twitter.com/hJKgFfKO2N
— Financial Times (@FT) September 1, 2025
Τη θέση του θα καλύψει ο Philipp Navratil, ο οποίος εργάζεται στη Nestle από το 2001 καθώς «αναγνωρίζεται για το εντυπωσιακό ιστορικό του στην επίτευξη αποτελεσμάτων σε δύσκολες συνθήκες. Είναι γνωστός για τη δυναμική του παρουσία, εμπνέει τις ομάδες και ηγείται με ένα συνεργατικό, χωρίς αποκλεισμούς στυλ διαχείρισης. Το διοικητικό συμβούλιο είναι βέβαιο ότι θα προωθήσει τα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας και θα επιταχύνει τις προσπάθειες για αύξηση της αποδοτικότητας».