Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Μόσχα για συνομιλίες. «Είπα “ναι, είναι δυνατόν”. Τελικά, εάν ο Ζελένσκι είναι έτοιμος, ας έρθει στην Μόσχα» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη μετά την επίσκεψή του στην Κίνα.
Путин пригласил Зеленского приехать в Москву, если он готов к встрече:https://t.co/3IVBWCXn4V pic.twitter.com/IHTn7tGjdD
— ТАСС (@tass_agency) September 3, 2025
Ο Πούτιν διερωτήθηκε ρητορικά εάν υπάρχει «κάποιο νόημα» να συναντηθεί με τον Ζελένσκι. «Ποτέ δεν αρνήθηκα να το κάνω αυτό, αν αυτό οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα» εξήγησε και συνέχισε:
«Και παρεμπιπτόντως, ο Ντόναλντ με ρώτησε αν ήταν δυνατόν και είπε ότι ήταν δυνατόν. Είπα, ας έρθει στην Μόσχα».
«Πιστεύω ότι αν υπάρχει κοινή λογική, είναι δυνατόν να συμφωνήσουμε σε μια αποδεκτή επιλογή ή έναν αποδεκτό τρόπο τερματισμού αυτής της σύγκρουσης» τόνισε ο Πούτιν
«Βλέπουμε επίσης ότι η σημερινή κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει την βούληση και την επιθυμία να βρει αυτήν την λύση. Νομίζω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Θα δούμε. Διαφορετικά, θα αναγκαστούμε να επιλύσουμε όλους τους στόχους μας με στρατιωτικά μέσα» πρόσθεσε.
🚨⚡️PUTIN ON UKRAINE: “NO COUNTRY CAN ENSURE ITS SECURITY AT THE EXPENSE OF ANOTHER COUNTRY.” RUSSIA HAS ALWAYS OPPOSED UKRAINE JOINING NATO, BUT WE NEVER DOUBTED UKRAINE’S POSSIBILITY TO JOIN THE EU. pic.twitter.com/TfNVFCigFD
— RussiaNews 🇷🇺 (@mog_russEN) September 3, 2025
Ο Τραμπ έχει αίσθηση του χιούμορ
Η αντίδραση του Πούτιν όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον ισχυρισμό του Αμερικανού προέδρου περί «κινεζο-ρωσο-κορεατικής συνωμοσίας» εναντίον των ΗΠΑ. «Ο Τραμπ έχει αίσθηση του χιούμορ» απάντησε.
🚨⚡️ Putin’s reaction when a journalist asked him about Trump’s claim of a “Chinese-Russian-Korean conspiracy” against the United States.
Hahahaha 😁😂 pic.twitter.com/vmsTFFtuSh
— RussiaNews 🇷🇺 (@mog_russEN) September 3, 2025
Δείτε επίσης:
- «Πολύ απογοητευμένος» από τον Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ
- Kιμ Γιονγκ Ουν σε Βλαντίμιρ Πούτιν: «Είναι αδελφικό καθήκον της Βόρειας Κορέας να βοηθήσει τη Ρωσία»
- Συμμαχία Πούτιν – Σι Τζινπίνγκ: Μια νέα αρχιτεκτονική ισχύος απέναντι στη Δύση
εάν είναι έτοιμος να περάσει να του πάρει μέτρα για το κουστούμι.
😂😂😂😂