ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΦίδι «έσκασε μύτη» σε beach bar στην Αλόννησο και οι θαμώνες το υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό!

Φίδι «έσκασε μύτη» σε beach bar στην Αλόννησο και οι θαμώνες το υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό!

Βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τους παρευρισκόμενους

Φίδι μήκους 2 μέτρων εμφανίστηκε σε beach bar στην Αλόννησο και οι θαμώνες που απολάμβαναν τον καφέ τους όχι μόνο δεν τρόμαξαν, αλλά το υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό!

Το φίδι, το οποίο βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τους παρευρισκόμενους φωτογράφησε μία γυναίκα, η οποία ανέβασε τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα στο γκρουπ Ερπετά & Αμφίβια Ελλάδας & Κύπρου στο Facebook, αναζητώντας πληροφορίες για το είδος του και το αν είναι επικίνδυνο.

Όπως αποδείχτηκε, πρόκειται για έφιο, το οποίο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος φίδια της Ελλάδας και της Ευρώπης και είναι μη δηλητηριώδες και άρα ακίνδυνο για τον άνθρωπο.

Το γεγονός, πάντως, πως δεν προκλήθηκε πανικός επισήμανε μέλος του γκρουπ, ο οποίος σχολίασε «μου κάνει μεγάλη (ευχάριστη) εντύπωση ότι ενώ βρέθηκε μέσα σε κόσμο δεν επικράτησε πανικός ούτε το διαμέλισαν με κανένα γιαταγάνι»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

*πηγή φωτο: gegonotanews.news

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης