ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΜαφία Κρήτης: «Μη φοβάσαι, γίγαντα, σ’ αγαπάμε» φώναζαν στον φερόμενο αρχηγό - Στον ανακριτή 7 κατηγορούμενοι

Μαφία Κρήτης: «Μη φοβάσαι, γίγαντα, σ’ αγαπάμε» φώναζαν στον φερόμενο αρχηγό – Στον ανακριτή 7 κατηγορούμενοι

Μέσα σε λόγια υποστήριξης και συμπαράστασης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Παρασκευής ένας από τους δύο άντρες που φέρονται να είναι οι «αρχηγοί» της μαφίας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Χανίων περίμενε πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι των δύο αντρών με καταγωγή από την περιοχή του Σταυρού.

Μάλιστα μόλις είδαν τον ένα από τους δύο φώναξαν:

«Μη φοβάσαι τίποτα, γίγαντα, σ’ αγαπάμε» για να του δώσουν δύναμη!

Περίπου στις 9 το πρωί έφτασαν σε ανακριτή και εισαγγελέα 7 άτομα από την δεύτερη ομάδα των κατηγορουμένων που απολογούνται σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι σημερινές απολογίες βαριές κατηγορίες όπως διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, τοκογλυφία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, διείσδυση σε δημόσιες υπηρεσίες προκειμένου να επιτυγχάνονται οι σκοποί της οργάνωσης.

https://exchange.glomex.com/video/v-dckpued1f8up?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Την Πέμπτη, ολοκληρώθηκαν οι μαραθώνιες απολογίες 16 συλληφθέντων με έξι από αυτούς να οδηγούνται στην φυλακή και 10 να αφήνονται ελεύθεροι. Ένα άτομο πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα.

Δείτε επίσης:

Μαφία στην Κρήτη: Απολογούνται τα δύο αδέρφια που φέρονται να είναι «αρχηγοί» – Διάλογοι του «Στρατηγού» και του «Αυστραλού»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης