Σήμερα Δευτέρα 15/9 ο 42χρονος μαστροπός θα περάσει το κατώθλι του ανακριτή για να απολογηθεί αναφορικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν πως εξέδιδε ανήλικες κοπέλες στην πορνεία αλλά και να τις εκβιάζει όταν ήθελαν να ξεφύγουν από το κύκλωμα.
Ένα από τα θύματα του 42χρονου αναφέρει «Γνωρίζω ότι έχουν επικοινωνήσει κι άλλες κοπέλες με τη ΓΑΔΑ και έχουν γίνει κι άλλες καταγγελίες, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ θετικό γιατί οι κοπέλες σταματούν να φοβούνται. Πάθαινα κρίσεις πανικού, μέχρι και σήμερα παθαίνω, αν ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει τη δύναμη που έλεγε, προφανώς θα έλεγα τα πάντα στους δικούς μου και θα είχα προλάβει πολλά».
Παράλληλα, σημειώνει πως «Εγώ δεν είχα τη δύναμη και φοβόμουν κιόλας γιατί μου λέει αν πας και κάνεις αυτό θα κάνω κακό στην οικογένειά σου, θα κάνω κακό στη μητέρα σου. Με χτύπαγε και μου έλεγε πιες κοκαΐνη με άσχημο τρόπο να με πιέζει και να με ταλαιπωρεί πάρα πολύ».
Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του
Ο Δημήτρης Αγγελάκος, δικηγόρος του 42χρονου σημειώνει πως:
«Έχουν δοθεί κάποιες μαρτυρικές καταθέσεις στην αστυνομία και στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Αυτές οι καταθέσεις δεν συμβαδίζουν επί το πλείστον με αυτά που ακούγονται στον δημόσιο λόγο. Αυτές τις αντιφάσεις αλλά και τις αντιφάσεις με την πραγματικότητα του κατηγορουμένου θα τις εκθέσουμε στην κυρία ανακρίτρια».
Όπως σημείωσε: «Δεν εξέδιδε καμία απολύτως κοπέλα. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ούτε καν στο κατηγορητήριο, που του αποδίδεται σήμερα κανένα αδίκημα που να σχετίζεται με ανήλικο».
Όσον αφορά την εταιρεία παραγωγής ταινιών για ενήλικες που αναφέρεται ότι είχε ο 42χρονος, ο δικηγόρος του είπε ότι συστάθηκε τον Μάιο του 2021.
Δείτε επίσης: