ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΓλυφάδα: Γερανός έπεσε σε καφετέρια – Διακοπή κυκλοφορίας

Γλυφάδα: Γερανός έπεσε σε καφετέρια – Διακοπή κυκλοφορίας

Αναστάτωση στην περιοχή

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Γλυφάδα, όταν ένα γερανοφόρο όχημα έπεσε πάνω σε καφετέρια, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Φοίβης, έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ωστόσο οι ζημιές στο κατάστημα είναι σημαντικές.

Τροχαίο ατύχημα στη Γλυφάδα, όπου γερανοφόρο όχημα ανετράπη και προσέκρουσε σε καφετέρια επί της οδού Φοίβης. Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2025 (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Διακοπή κυκλοφορίας στη Γλυφάδα

Η κυκλοφορία στη Φοίβης διακόπηκε προσωρινά προκειμένου να απομακρυνθεί με ασφάλεια το όχημα και να αποκατασταθεί η ομαλότητα. Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία για να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω κίνδυνοι για διερχόμενους οδηγούς και πεζούς.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ η εικόνα του γερανοφόρου να έχει πέσει πάνω στην καφετέρια προκάλεσε εντύπωση αλλά και ανησυχία στους κατοίκους και τους θαμώνες της περιοχής.

Δείτε επίσης:

Νέο συμβάν με γερανό: Οδηγός έχασε τον έλεγχο και τον… έστειλε σε μπαλκόνι στην Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης