Ελεύθερη αφέθηκε αφού έλαβε προθεσμία για την απολογία της η 62χρονη από την Βοιωτία η οποία κατηγορείται ότι έθαψε την μητέρα της σε στάβλο για να λαμβάνει την σύνταξή της!
Η γυναίκα η οποία βρισκόταν υπό κράτηση στο τμήμα Θηβών φέρεται να έδωσε το μικρό όνομα του συνεργού της.
Έδωσε τον συνεργό της!
«Ο Γιάννης με βοήθησε να τη θάψω, γιατί είχα οικονομικά προβλήματα» φέρεται να είπε.
Η ίδια φέρεται να ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον δικηγόρο της, καθώς και με τον γιο της, ο οποίος διαμένει στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, ζητούσε επίμονα να μάθει τι λέγεται για την ίδια στα μέσα ενημέρωσης, καθώς φέρεται να άκουσε το όνομά της σε τηλεοπτικό δελτίο μέσα στο τμήμα.
Τι λέει ο δικηγόρος της
Μιλώντας στο Newsit.gr ο δικηγόρος της ανέφερε πως η 62χρονη ντρέπεται και έχει μετανιώσει και έκανε ένα λάθος από μεγάλη οικονομική ανάγκη.
Παράλληλα επεσήμανε πως θα επιστρέψει τα χρήματα το συντομότερο δυνατό.
Δείτε επίσης:
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 62χρονη στη Βοιωτία – Η χάρη που ζήτησε από γείτονα
Βοιωτία: Ερευνάται εγκληματική ενέργεια – Η 62χρονη έπαιρνε επιπλέον επίδομα!
Βοιωτία: Η ιατροδικαστική θα δώσει απαντήσεις για τον χρόνο θανάτου και ταφής