*Ανταπόκριση από τις ΗΠΑ για το Newsbreak.gr
Σε ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης, το διάσημο Lotte Palace θα πραγματοποιηθεί αύριο βράδυ 23 Σεπτεμβριου η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Αμερικανός Προέδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα έχουν την ευκαιρία για ένα σύντομο τετ α τετ στα πλαίσια της δεξίωσης που παραθέτει ο Ντόναλντ Τραμπ προς τιμήν των ηγετών που θα συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Τετ α τετ με Ερντογάν
Νωρίτερα την ίδια ημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στο Τουρκικό Σπίτι, όπου και θα συζητήσουν διμερή και περιφερικά θέματα.
Δείτε επίσης:
- Στο «Τουρκικό σπίτι» η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν!
- Mητσοτάκης στην Νέα Υόρκη: Συνάντηση με Ερντογάν – Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού
Επιθυμείτε να μάθετε πώς κάποιοι γράφουν απειλητικά μηνύματα σε ανθρώπους ή στέλνουν απειλές για βόμβες χωρίς να μπορούν να τους εντοπίζουν; Θα γράψω τα μυστικά της “δουλειάς” τους όπως τα ανακάλυψα διαβάζοντας στο ίντερνετ. Καταρχάς χρησιμοποιούν κάποιο VPN, σαν αυτά που είναι για να βλέπει κανείς ταινίες χωρίς πρόστιμα. Υπάρχουν αρκετά δωρεάν όπως windscribe, proton VPN, ή ακόμη καλύτερα το FastestVPN που προσφέρει lifetime συνδρομή και βρίσκεται στα νησιά κέιμαν. Στη συνέχεια πηγαίνουν και κατεβάζουν το πρόγραμμα Tor Browser το οποίο υπάρχει για υπολογιστές και κινητά. Το TOR BROWSER κρυπτογραφεί τα δεδομένα, κρύβει την IP ADDRESS και τα δεδομένα θα περνάνε από τρείς διαφορετικούς σέρβερ, επίσης κρύβει το αποτύπωμα, δηλαδή το device fingerprint του υπολογιστή ή του κινητού. Τυπικά το TOR λειτουργεί με τη μέθοδο του κρεμμυδιού κι είναι απολύτως ανώνυμο σα να έχουν τρία VPN ταυτόχρονα! Οπότε προσθέτουν κι ένα κανονικό VPN όπως αναφέρθηκε για να είναι κομπλέ ως επιπλέον προστασία! Στη συνέχεια με χρήση του TOR browser πηγαίνουν στην ιστοσελίδα της PROTON και φτιάχνουν δωρεάν λογαριασμό email ώστε να έχουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην PROTON. Η Proton Mail έχει έδρα στην Ελβετία και διατηρεί πολιτική να μην κρατάει logs της IP ADDRESS σας. Κατά την εγγραφή ίσως να τους ζητήσει να δώσουν κάποιο δικό τους email, αλλά δε δίνουν το δικό τους, ψάχνουν στο ίντερνετ για τις λεγόμενες σελίδες με disposable email. Υπάρχουν αμέτρητες δωρεάν σελίδες με disposable mail. Κάποια disposable email τα αναγνωρίζει η PROTON και τα μπροκάρει. Οπότε κάνουν μερικές δοκιμές και κάποιο το δέχεται τελικά. Έπειτα συνδέονται στο PROTON EMAIL και στέλνουν τις απειλές τους και μόλις τελειώσουν, πατάνε γρήγορα διαγραφή του λογαριασμού proton. Συχνά αλλάζουν τον τρόπο γραφής τους, πχ δε βάζουν τόνους ή γράφουν με κεφαλαία κτλ, και μαζί με τον στόχο τους, στέλνουν και μερικές απειλές σε αγνώστους ώστε να μπερδεύονται τα ίχνη και τα κίνητρά τους. Η μέθοδος είναι πρώτα να συνδέονται στο VPN, μετά στο Tor Browser κι από εκεί να μπαίνουν στο Proton Mail. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή του Tuta Nota Mail, αντί για το Proton Mail. Είναι αντίστοιχης κατηγορίας το TUTA MAIL, προσφέρουν ανώνυμο email με έδρα στη Γερμανία, χωρίς επίσης να κρατάει logs της ip address. Οπότε κάνουν όλα τα παραπάνω χρησιμοποιώντας λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην TUTA NOTA και πάλι αμέσως διαγράφουν το λογαριασμό. Έτσι κάνουνε πλάκες και φάρσες! Φυσικά δεν προτρέπω σε κανένα να το κάνει, απλές θεωρητικές γνώσεις για το πώς το γίνεται, γράφω. Άλλωστε δεν είναι κρυφή γνώση! Εγώ προσωπικά δεν κάνω ποτέ τέτοια πράγματα καθώς δεν είναι ηθικό. Μην το κάνετε λοιπόν.
Γιατί Ξεφτελιζετε τήν Ιστοσελίδα σας, γράφοντας τίς ΑΗΔΙΕΣ πού σας δίνουν από τον ΒΌΘΡΟ τού Μαξίμου;;;;;;;;;;;;
Ακόμη δεν ξεπληρωσατε τήν Τελευταία ΛΊΣΤΑ ΠΈΤΣΑ;;;;;;;;;;;;;;;
Αφού γνωρίζετε ότι σας διαβάζουν ΝΟΗΜΩΝΕΣ γιατί γράφετε αυτές τίς παπαριές πού φαίνονται από Χιλιόμετρα μακριά ότι είναι σκονακια από τον ΒΌΘΡΟ;;;;;;;;;;;;
Συνέλθετε αν θέλετε Αναγνώστες, εκτός καί αν σας αρκούν τά Βοθροσκουλικα τής ομάδας ΑΛΗΤΕΙΑΣ.
…εντάξει αναμένουμε άλλη μια εθνική ξεφτίλα, εσείς γιατί πρέπει να το κάνετε χειρότερο? θα το ρίξει έστω μια ματιά στην… συνάντηση? χα χα χα πάλι χαρίζετε άφθονο γέλιο!