Ο Πάνος Ρούτσι διανύει την 20ή ημέρα της απεργίας πείνας για την εκταφή της σορού του γιου του, Ντένις. Ο χαροκαμένος πατέρας, που έχασε το παιδί του στο έγκλημα των Τεμπών, ζητά να μάθει τι συνέβη. Νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης έχει προγραμματιστεί την Κυριακή (5/10), 17:30 στο Σύνταγμα ενώ ανακοινώθηκαν κινητοποιήσεις σε Αθήνα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με κύριο αίτημα την πλήρη δικαίωση του Πάνου Ρούτσι.
Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης
«Το κύμα συμπαράστασης μεγαλώνει! Εργαζόμενοι και νεολαία στάθηκαν δίπλα στην απεργία πείνας από την αρχή, συμμετέχουν πανελλαδικά σε μαζικές κινητοποιήσεις. Το ποτάμι οργής ξεχειλίζει, η κοινωνία ψάχνει Οξυγόνο: αυτό φοβίζει την κυβέρνηση, γιατί δεν μπορεί να το ελέγξει!
Πλέον η υγεία του απεργού πείνας δυσχεραίνεται, χρειάζεται να βγούμε μαζικά στους δρόμους όπως στις 26/1 και στις 28/2 προκειμένου να δώσουμε ξεκάθαρα το μήνυμα στην κυβέρνηση και την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη ότι δεν θα ανεχτούμε κάτι λιγότερο από την πλήρη δικαίωση του Π. Ρούτσι.
Να δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις!
Να φωνάξουμε: «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ»!
Να στηρίξουμε έμπρακτα τον Π. Ρούτσι, κάνοντας την απεργία πείνας ένα κέντρο αγώνα και συντονισμού. Με διαδηλώσεις, απεργίες, αγώνα διαρκείας: Να μην είμαστε θεατές στο έγκλημα – Να συμμετέχουμε ενεργά ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ στη δίκαιη υπόθεση του Π. Ρούτσι!».
Οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου
«Η κυβέρνηση μέσα από ένα γελοίο πρόσωπο, έναν τιποτένιο της κοινωνίας, ένα πολιτικό σκουλήκι, ποδοπατάει τώρα τον αγώνα ενός χαροκαμένου πατέρα, που θέλει να μάθει πώς πέθανε το παιδί του, όχι μόνο αν είναι αυτό το παιδί του, αλλά πώς πέθανε» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στους δημοσιογράφους.
Δείτε επίσης:
Στο…Γ.Ν.Ν που πήγε γιατί δεν τον εξέτασαν οι γιατροί του Ν/Σ αλλά ο προσωπικός του..(?) γιατρός που τυγχάνει να είναι και του Γιωτοπουλου (17 Ν)
….περίεργα πράγματα……
Η μοσχαροκεφαλή τα έχει προκαλέσει όλα αυτά. Άλλο που δεν ήθελε για να είναι στην δημοσιότητα ο Αλβανός.