Ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολίασε τις αποκαλύψεις του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γρηγόρη Βάρρα, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.
«Η κατάθεση Βάρρα ήταν “βαράτε με κι ας κλαίω”. Βάρεσε όποιον ήθελε, άφησε απ’ έξω όποιον ήθελε και επειδή δεν ήθελε να του κάνουν ερωτήσεις, είπε “φεύγω”. Μόλις όμως βάρεσαν νταούλια στα μέσα μαζικής ενημερώσεως, γύρισε σαν την βρεγμένη γάτα.
Εξεταστική Επιτροπή για κλάματα, με τον κάθε Βάρρα που “βαράει” όποιον θέλει και να μην βαράει το Μαξίμου, επειδή συμπεριφέρεται σαν “οικόσιτο του Μητσοτάκη” και καλύπτει τον πρωθυπουργό» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Κατάθεση Βάρα: «Bαράτε με κι ας κλαίω».
Η κατάθεση Βάρα ήταν «βαράτε με κι ας κλαίω». Βάρεσε όποιον ήθελε, άφησε απ’ έξω όποιον ήθελε και επειδή δεν ήθελε να του κάνουν ερωτήσεις είπε «φεύγω».
Μόλις όμως βάρεσαν νταούλια στα μέσα μαζικής ενημέρωσεως, γύρισε σαν την βρεγμένη… pic.twitter.com/eotelG6EZV— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) October 7, 2025
Αφανισμός της κτηνοτροφίας
Ο Κ. Βελόπουλος κατήγγειλε, επίσης ότι είναι «μεθοδευμένος από την κυβέρνηση ο αφανισμός της κτηνοτροφίας.
Η επικίνδυνη ΝΔ και το Μαξίμου, για να καλύψουν το έγκλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, είναι ικανοί να σφάξουν όλο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας, αδιαφορώντας για την τεράστια οικονομική και κοινωνική ζημιά στην περιφέρεια, αλλά κυρίως την ακρίβεια που θα έρθει τους επόμενους μήνες, από την εισαγωγή κρεάτων.
Το γελοίο επιχείρημα “σφάξε με αγά μου για να αγιάσω” από το έγκλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, δεν ισχύει εδώ. Προτείναμε την λύση του εμβολιασμού εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά το Μαξίμου δεν ακούει, γιατί θέλει να καλύψει το έγκλημα.»
Μεθοδευμένος από την κυβέρνηση ο αφανισμός της κτηνοτροφίας
Η επικίνδυνη ΝΔ και το Μαξίμου, για να καλύψουν το έγκλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, είναι ικανοί να σφάξουν όλο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας, αδιαφορώντας για την τεράστια οικονομική και κοινωνική ζημιά στην περιφέρεια, αλλά κυρίως… pic.twitter.com/5gL6eB04Hk— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) October 7, 2025
Δείτε επίσης:
- ΟΠΕΚΕΠΕ-Βάρρας: Ο γγ Στρατάκος με ρώτησε γιατί ελέγχουμε την γυναίκα του «φραπέ»! Ο Βορίδης ήθελε τις ανομίες
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Βάρρας κατηγόρησε τον Βορίδη για παράβαση καθήκοντος
Ρε βλακα βελοπουλε όσο δίκιο έχεις άλλο τόσο γραφικός είναι ο τρόπος που καταγγελεις. Μάθε ρε βλακα να φέρεσαι ως πολιτικός άντρας και όχι σαν σαχλαμαρας στην λαχαναγορά. Κανονικά έπρεπε να έχεις 40% αλλά ο τρόπος σου είναι τόσο καραγκιοζλιδικος που με 10% που είσαι, αν κάνει κόμμα κανας σοβαρός δεξιός δεν θα σου μείνει ούτε 1%.
είμαστε το κόμμα όπου όλοι βαράνε λοκώ ! 🤣🤣🤣
σας πληρώνει καλά αυτός ο γύφτος για να κάνετε προπαγάνδα υπέρ του ;
Ελαχιστε…