ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΠόζαρε με το πιστόλι στα social media – Του έκανε «αίτημα φιλίας» η Αστυνομία!

Πόζαρε με το πιστόλι στα social media – Του έκανε «αίτημα φιλίας» η Αστυνομία!

Ο… επίδοξος «σερίφης» το είχε επιμελώς κρύψει στον αποθηκευτικό χώρο ενός καναπέ

Σε ταινία δράσης προσπάθησε να μετατρέψει τη ζωή του ένας 48χρονος από το Περιστέρι, ανεβάζοντας στα social media φωτογραφία όπου ποζάρει με πιστόλι και φυσίγγια πάνω στο τραπέζι του. Μόνο που το… κοινό του ήταν και η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Περιστερίου εντόπισαν την ανάρτηση και προχώρησαν άμεσα σε επέμβαση στο σπίτι του 48χρονου, το μεσημέρι της 15ης Οκτωβρίου 2025.

Κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί βρήκαν το ίδιο πιστόλι, έναν γεμιστήρα και τέσσερα φυσίγγια, τα οποία ο… επίδοξος «σερίφης» είχε επιμελώς κρύψει στον αποθηκευτικό χώρο ενός καναπέ.

Το υλικό κατασχέθηκε, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, που έχει ήδη διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όπως σχολιάζουν χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 48χρονος «πλήρωσε ακριβά το like που έκανε στον εαυτό του» — αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως, στο διαδίκτυο, ότι «ανεβάζεις» μπορεί να σε… ρίξει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

*Φωτογραφία Γραφείο Τύπου Γ.Α.Δ.Α.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης