ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΥπό κράτηση ο πρόεδρος του Ατρομήτου – Αναβλήθηκε για αύριο η δίκη του Βασίλη Μπέτση

Υπό κράτηση ο πρόεδρος του Ατρομήτου – Αναβλήθηκε για αύριο η δίκη του Βασίλη Μπέτση

Η υπόθεση έχει προκαλέσει ισχυρό σοκ στην τοπική κοινωνία και στον χώρο του ποδοσφαίρου

Αναβολή για αύριο πήρε η δίκη του αναπληρωτή δημάρχου Περιστερίου, αντιδημάρχου Αθλητισμού και προέδρου του Ατρομήτου, Βασίλη Μπέτση, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση.

Η αναβολή δόθηκε από το Μονομελές Αυτοφώρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, προκειμένου να προσκομιστούν επιπλέον έγγραφα, ενώ η υπεράσπιση είχε ζητήσει δεκαπενθήμερη προθεσμία.

Οι κατηγορίες

Σε βάρος του Μπέτση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για:

παράνομη κατοχή κροτίδων και φωτοβολίδων, παράνομη οπλοκατοχή, και παραβίαση του αθλητικού νόμου.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου συνελήφθη το Σάββατο, μετά από καταγγελίες περιοίκων, σύμφωνα με τις οποίες στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου —που έχει παραχωρηθεί στην Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923— γινόταν διακίνηση και απόκρυψη φωτοβολίδων, κροτίδων, μαχαιριών, ροπάλων από οπαδούς της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παρασκήνιο

Η υπόθεση έχει προκαλέσει ισχυρό σοκ στην τοπική κοινωνία και στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς ο Μπέτσης —που συνδυάζει θεσμική θέση στον Δήμο και στην ομάδα— βρίσκεται στο επίκεντρο σοβαρών ποινικών κατηγοριών.

Η δίκη του αναμένεται να συνεχιστεί αύριο, με το ενδιαφέρον να παραμένει στραμμένο στις εξηγήσεις που θα δώσει η υπεράσπισή του και στα έγγραφα που πρόκειται να κατατεθούν στο δικαστήριο.

*Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης