Συμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό και στην σύλληψη του δράστη που τα ξημερώματα της Κυριακής μαχαίρωσε και άφησε νεκρό τον 37χρονο Βούλγαρο έξω από νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι.
Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν Έλληνα περίπου 25 ετών που είναι γνωστός στις αρχές αφού παρείχε προστασία σε διάφορα νυχτερινά κέντρα της περιοχής.
Το επεισόδιο που είχε προηγηθεί
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, περίπου 15 ημέρες πριν τη δολοφονία είχε προηγηθεί ο ξυλοδαρμός του δράστη από τον Βούλγαρο που έπεσε νεκρός και άλλα άτομα.
Ήταν γι’ αυτόν τον ξυλοδαρμό, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, που περίμενε ο νεαρός άνδρας τον 37χρονο για να τον εκδικηθεί τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σε αυτο το σημέιο να προσθέσουμε πως το θύμα είχε ποινικό παρελθόν αφού είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στην Λάρισα.
Δείτε επίσης:
- Περιστέρι: Τσακώθηκε με τον δράστη ο 37χρονος; – Δεν είχε απασχολήσει τις αρχές
- Σοκ στο Περιστέρι: Δολοφόνησαν 37χρονο Βούλγαρο έξω από κλαμπ!
- «Τον σκότωσαν!»: Ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 37χρονου στο Περιστέρι