Το μεσημέρι της Δευτέρας 20/10 συνελήφθη ο 55χρονος που μαζί με τον γιο του τραυμάτισε με μαχαίρι και κατσούνα δύο αδέλφια στην Μεσαρά στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο 55χρονος μαζί με τον γιο του κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράλληλα σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.
Πως έγινε το περιστατικό
Όλα σημειώθηκαν το απόγευμα της 25ης Σεπτεμβρίου όταν συναντήθηκαν τα δύο αδέρφια 32 και 29 χρόνων με τον 55χρονο και τον 21χρονο γιο του.
Οι δύο οικογένειες φαίνεται ότι είχαν σοβαρές κτηματικές διαφορές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας άγριος καυγάς. Μάλιστα, ο 55χρονος και ο 21χρονος δεν δίστασαν να επιτεθούν στα δύο αδέρφια με κατσούνα αλλά και αιχμηρό αντικείμενο και να τους τραυματίσουν.
Στη συνέχεια τους άφησαν αιμόφυρτους και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Τα δύο αδέλφια μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για τις πρώτες βοήθειες με τους γιατρούς κρίνουν ότι πρέπει να μεταφερθούν στο ΠΑΓΝΗ.
Δείτε επίσης:
- Μαχαίρωμα στη Μεσαρά: Πατέρας και γιος παραδόθηκαν στην αστυνομία
- Συγκλονιστική γέννα στη Χαλκίδα: Ο ομφάλιος λώρος κόπηκε στο αυτοκίνητο
- «Μπουμπούκι» των Lions ο 37χρονος Βούλγαρος μπράβος που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι