Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της ληστείας και δολοφονίας μας 75χρονης μέσα στο σπίτι της στον Κοκκινόβραχο Σαλαμίνας.
Πολλά χτυπήματα στο κεφάλι
Μιλώντας στο ΕΡΤnews ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Νίκος Ρήγας είπε πως η γυναίκα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Παράλληλα, είπε πως το εσωτερικό του σπιτιού ήταν αναστατωμένο γεγονός φέρνει όλο και πιο κοντά το ενδεχόμενο της ληστείας. Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση πως οι δράστες θα βρεθούν.
Την ηλικιωμένη εντόπισε νεκρή μέσα στο σπίτι, επί της οδού Ικάρου, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής η κόρη της. Η ίδια κάλεσε την Αστυνομία ενώ νωρίτερα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης είχαν τηλεφωνήσει και γείτονες του θύματος οι οποίοι αντιλήφθηκαν πως η 75χρονη είχε πέσει θύμα ληστείας.
Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ
Στο πλαίσιο της διερεύνησης, τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν συγκεντρώσει.
Στα βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που οι κακοποιοί σπάνε ένα τζάμι παραθύρου στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης και μπουκάρουν.
Παράλληλα, συλλέγουν όσες περισσότερες καταθέσεις από γείτονες και άλλουα αυτόπτες μάρτυρες.
Σύμφωνα με νέα μαρτυρία, γειτόνισσα της 75χρονης ανέφερε πως από την Πέμπτη έβλεπε ένα ΙΧ, το οποίο δεν έχει ξαναδεί, να κινείται ύποπτα στα στενά. Ο οικισμός στον οποίο έμενε η 75χρονη ήταν απομακρυσμένος γι’αυτό η γειτόνισσα της γυναίκας θεώρησε τις κινήσεις τους ύποπτες.
Τα ερωτήματα
Η ΕΛΑΣ προσπαθεί τώρα να χαρτογραφήσει το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες πριν και μετά το ειδεχθές έγκλημα.
Επίσης προκύπτουν κάποια ερωτήματα που ζητούν απάντηση. Όπως γιατί σκότωσαν την ανήμπορη γυναίκα οι δράστες. Μήπως τους γνώρισε; Μήπως τους είδε, προσπάθησε να φωνάξει και την σκότωσαν;
Δείτε επίσης:
Σαλαμίνα: Ανθρωποκυνηγητό για τη ληστεία με θύμα 75χρονη – Της έσπασαν το κεφάλι
Ληστεία με μία νεκρή γυναίκα στη Σαλαμίνα





Σκεφτείτε, ότι η συγκεκριμένη γυναίκα θα μπορούσε να ήταν μητέρα τους ή γιαγιά τους και τη δολοφόνησαν εν ψυχρώ για κάμποσα ευρώ.
Τόσο κοστίζει πλέον η ζωή στο Μητσοτακηστάν πρώην Τσιπραστάν…