ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΧανιά: Πανικός και αναστάτωση στο νοσοκομείο από πυροβολισμό

Χανιά: Πανικός και αναστάτωση στο νοσοκομείο από πυροβολισμό

Ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Χανίων και συγκεκριμένα στην Α’ Χειρουργική Κλινική από πυροβολισμό που ακούστηκε προκαλώντας τον τρόμο και την αναστάτωση σε ασθενείς, συνοδούς αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 5:30 π.μ., την ώρα που άλλαζε η βάρδια των αστυνομικών που φρουρούν κρατούμενο που νοσηλεύεται.

Η τρελή πορεία της σφαίρας

Στην διαδικασία παράδοσης – παραλαβής της βάρδιας, έγινε ο έλεγχος του υπηρεσιακού όπλου και αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να περάσει από τον εσωτερικό τοίχο του διαδρόμου, να ακολουθήσει πορεία προς το μπάνιο, για να καταλήξει σε άλλο τοίχο στην απέναντι πλευρά.

Όπως είναι φυσικό, η αναστάτωση ήταν συνεπακόλουθο του ξαφνικού πυροβολισμού, ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τη διερεύνηση του συμβάντος, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η εκπυρσοκρότηση.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης