ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣοκαρισμένος ο πατέρας του 6χρονου - «Ασχολίαστο το "μελλοντικός βιαστής"»

Σοκαρισμένος ο πατέρας του 6χρονου – «Ασχολίαστο το “μελλοντικός βιαστής”»

«Θέλω να πάνε τα πράγματα όσο πιο ήρεμα γίνεται, για το παιδί»

Ο πατέρας του 6χρονου μαθητή σε δημοτικό σχολείο στο Λουτράκι, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, πληροφορούμενος το γεγονός ότι μια δασκάλα κατήγγειλε τον γιο του ότι την την παρενόχλησε σεξουαλικά αγγίζοντας το στήθος της.

«Είμαστε σοκαρισμένοι όπως όλοι, εντάξει; Θα περιμένουμε κι εμείς να δούμε πώς θα πάνε οι εξελίξεις», είπε αρχικά ο πατέρας του μικρού σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Live News» του MEGA.

«Θέλω να πάνε λίγο τα πράγματα όσο πιο ήρεμα γίνεται. Αυτό, για το παιδί. Μόνο αυτό», συνέχισε και πρόσθεσε: «Στους γονείς θα έλεγα να μιλάνε. Όταν γίνεται κάτι παράλογο, να μπορούν να μιλάνε, να απευθυνθούν στα αρμόδια όργανα και να γίνει κάτι, ώστε να αποφεύγονται αυτά τα περιστατικά».

«Είναι δυνατόν να ασχοληθούμε με τέτοια σχόλια;»

Ερωτώμενος δε για το ακραίο σχόλιο της δασκάλας ότι ο 6χρονος γιος του «είναι ένας μελλοντικός βιαστής», ο πατέρας προτίμησε να το αφήσει ασχολίαστο. «Είναι δυνατόν τώρα να ασχοληθούμε με τέτοια σχόλια;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως για την υπόθεση έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα, ενώ η εκπαιδευτικός απομακρύνθηκε από το συγκεκριμένο σχολείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης