Ένα «ηχηρό» και μαζικό «Όχι» στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται πως λένε αγρότες.
Η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων συνεδρίασε στη Νίκαια της Λάρισας το μεσημέρι του Σαββάτου και οδηγούνται προς από κοινού απόφαση να απορρίψουν την πρόταση του πρωθυπουργού για συνάντηση στην Αθήνα στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας.
Οι αγρότες στέλνουν αιτήματα
Οι αγρότες συντάσσουν αυτή την ώρα την λίστα με τα αιτήματά τους την οποία αύριο, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου θα στείλουν στην κυβέρνηση. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα περιμένουν απάντηση και μετά θα αποφασίσουν αν θα υπάρχει συνάντηση.
Γενικό black out στη χώρα;
Μάλιστα, αποφάσισαν να κλιμακώσουν περαιτέρω τις κινητοποιήσεις πραγματοποιώντας πιθανόν την Τρίτη ή Τετάρτη γενικό μπλακ άουτ.




Ασφυκτικά γεμάτο το Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας
Το Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας γέμισε ασφυκτικά με αγρότες δεκάδες σημεία με μπλόκα στην Ελλάδα και η σύσκεψη ξεκίνησε μα καθυστέρηση.





«Απαιτούμε να μας απαντήσει πάνω σε αυτά τα αιτήματα, έτσι ώστε να υπάρξει πρόσφορο έδαφος για τον διάλογο. Όπως λέει και η παροιμία, ‘για το τανγκό χρειάζονται δύο’ και η συνάντηση θέλει δύο», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας «για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, ο Πρωθυπουργός οφείλει να ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα πάνω στα αιτήματα που θα του αποσταλούν», ανέφερε νωρίτερα ο Σωκράτης Αλειφτήρας.
Οι δηλώσεις που έκαναν εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων πριν την έναρξη της σύσκεψης απειχούν και την στάση που θα κρατήσουν οι αγρότες.
Δείτε επίσης:
Επιφυλάξεις από τους αγρότες στη σύσκεψη της Νίκαιας


Eγω ειμουνε Κουλι θα πηγαινα με την φρουρα μου , σε καθε μπλοκο της χωρας , και θα τους εξηγουσα τα λαθη που καναμε στους αγροτες , και κτηνοτροφους και θα τους ελεγα με ειλικρινεια τη προκειται να κανει η κυβερνηση . Εδω εχουμε να κανουμε με το Κρατος , και οχι με το σπιτι μας .