Μια παρέα Ρομά βρέθηκε για την έξοδο της στην περιοχή του Αιγίου, μαζί ήταν μια 22χρονη, η ξαδέλφη της με τον άντρα της και ένας ακόμη άνδρας.
Όπως κατήγγειλε το θύμα στις Αρχές, όταν έφτασαν στον προορισμό τους και κάθισαν στο κατάστημα η ξαδέλφη της τη νάρκωσε με φάρμακο που της έριξε στο ποτό της.
Ληστεία και βιασμός
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το patrisnews, η συνέχεια ήταν εφιαλτική για την κοπέλα, καθώς ο ένας άνδρας την βίασε, ενώ παράλληλα το ζευγάρι της αφαίρεσε ποσό 10.000 ευρώ που είχε μαζί της και χρυσαφικά που φορούσε.
Σημειώνεται ότι τα στοιχεία των δραστών έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματισθεί και δικογραφία.
Δείτε επίσης:
- Θεσσαλονίκη: 19χρονος Αλβανός νεκρός – Έπεσε από τον τέταρτο όροφο
- Οι αγρότες κλείνουν και τα δύο ρεύματα στα διόδια των Μαλγάρων μέχρι την Τρίτη


η 22χρονη ρομα κυκλοφορεί για καφέ με 10000 ευρώ και χρυσαφικά να ντύσεις αρχιεπίσκοπο και πάπα. μυστήρια πράγματα.