Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε την πατρική του κατοικία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
«Είχα την τιμή να είμαι προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, στην πατρική του κατοικία, ανήμερα της γιορτής στη Σερβία του Αγίου Νικολάου, προστάτη Αγίου πολλών οικογενειών στη χώρα και του οποίου φέρω το όνομα» ανέφερε με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο κ. Δένδιας.

Η φωτογραφία στο πατρικό του προέδρου της Σερβίας
Ο κ. Δένδιας συνόδευσε την ανάρτησή του με σχετική φωτογραφία από την πατρική κατοικία του με τον ίδιο και τον κ. Βούτσιτς.
Είχα την τιμή να είμαι προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς @avucic, στην πατρική του κατοικία, ανήμερα της γιορτής στη 🇷🇸 του Αγίου Νικολάου, προστάτη Αγίου πολλών οικογενειών στη χώρα και του οποίου φέρω το όνομα.#Serbia pic.twitter.com/YIrYhFk32G
— Nikos Dendias (@NikosDendias) December 19, 2025
Δείτε ακόμα:

