Μπορεί ο Λεβαδειακός στο τέλος της φανταστικής για αυτόν χρονιάς να μην ήταν όπως άλλες φορές… εξπρές, αλλά και ως… ατμομηχανή έκανε τη δουλειά του. Νίκησε στις Σέρρες με 2-0 τον Πανσερραϊκό και… στρογγυλοκάθισε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Με διαφορά από τους υπόλοιπους. Ο Βόλος, για παράδειγμα που τον καταδιώκει βρίσκεται στο «-3».
Αυτή τη φορά η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος δεν έβρισκε στόχο. Όμως η τύχη του χαμογέλασε. Στο 39′ σε μια επίθεση του Παλάσιος ο τερματοφύλακας των Σερραίων Τιναλίνι τον ανέτρεψε έξω από την περιοχή και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Τον αντικατέστησε κάτω από την εστία ο ηλικίας 21 χρόνων Αλέξανδρος Τσομπανίδης, αλλά οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν τον αγώνα με 10 παίκτες.
Στο 57′ ο Βέρμπιτς που είχε μπει με το ξεκίνημα του β’ μέρους άνοιξε το σκορ. Άλλο γκολ δεν μπορούσαν να σημειώσουν οι «πράσινοι» της Βοιωτίας, έχασαν ευκαιρίες με κορυφαία του Παλάσιος στο 74′ όταν έδιωξαν οι αμυντικοί στη γραμμή για να έρθει μόλις στο 88΄ μια ακόμα αποβολή, του Γεωργιάδη για σκληρό μαρκάρισμα και αμέσως μετά το δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Πεδρόσο.
Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Χρήστος Κορώνας (Πειραιώς), Βασίλειος Μυωσιάδης (Γρεβενών)
4ος: Κωνσταντίνος Τκιζόγλου (Μακεδονίας)
VAR: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας), AVAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
Σκόρερς: 57’ Βέρμπιτς, 89’ Πεδρόσο
Κόκκινη: 39’ Τιναλόινι, 88’ Γεωργιάδξης
Κίτρινη: 37’ Γεωργιάδης – 72’ Συμελίδης, 90+3 Τσάπρας
Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα): Τιναλίνι, Γεωργιάδης, Φέλτες, Ντε Μάρκο, Τσαούσης, Λιάσος, Μπρουκς (63′ Μάρας), Ομεονγκά (84′ Γκαλβάν), Νάνελι, Σοφιανός (42′ Τσομπανίδης), Καρέλης (63′ Ιβάν).
Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Άνακερ, Βήχος, Τσάπρας, Μάγκνουσον, Λιάγκας, Συμελίδης (78′ Τσιμπόλα), Τσόκαϊ, Όζμπολτ (65′ Γκούμας), Μπάλτσι (46′ Βέρμπιτς – 65′ Πεντρόζο), Παλάσιος, Λαγιούς (87′ Μανθάτης).


