ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΈνας Πικάσο δώρο γενεθλίων για τον Καρίμ Μπενζεμά

Ένας Πικάσο δώρο γενεθλίων για τον Καρίμ Μπενζεμά

Πόσο κόστισε, πόσο τον αγόρασε, για ποιο λόγο

Ο Καρίμ Μπενζεμά κολλά τα τελευταία του ποδοσφαιρικά ένσημα στη Σουηδική Αραβία μετά από μια σειρά μεγάλων επιτυχιών, τόσο με την εθνική Γαλλίας, όσο και με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι ένσημα από χρυσάφι αφού υπολογίζεται ότι οι συνολικές δραστηριότητες του αποφέρουν γύρω στα 200 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Επειδή είναι ήδη 38 χρόνων φροντίζει για το μέλλον. Επενδύει σε ακίνητα σε διάφορες πόλεις του κόσμο, στη Λυών την πόλη που γεννήθηκε, στη Μαδρίτη, την πόλη που μεγαλούργησε, στην Τζέντα, στην πόλη που εργάζεται.

Είναι Αλγερινής καταγωγής, θυμάται τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και ξέρει ότι τα λεφτά, ακόμα και τα πολλά, κάποτε τελειώνουν.

Βρίσκει τρόπους να επενδύσει και το τελευταίο του απόκτημα ήταν ένας πίνακας του Πικάσο που παρουσίασε στους ακολούθους του στο Instagram «Καλώς ήρθες σπίτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για το έργο « Πορτρέτο ενός γενειοφόρου άνδρα » που δημιούργησε ο Ισπανός καλλιτέχνης το 1964.

Πλήρωσε, περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ κι ήταν το δώρο που έκανε στον εαυτό του στις 19 Δεκεμβρίου που είχε γενέθλια.

Το έργο εκτέθηκε σε γκαλερί της Νέας Υόρκης ανήκε σε έμπορο τέχνης που ειδικεύεται σε ιμπρεσιονιστές ζωγράφους (Μοντιλιάνι, Μονέ) και κυβιστές (Πικάσο). Ανήκει στην ύστερη περίοδο του ανδαλουσιανού δασκάλου.

Ο Μπενζεμά έχει και άλλα ακριβά χόμπι, όπως η συλλογή ρολογιών και αυτοκινήτων.

Έχει και… κόσμο να θρέψει. Από τρεις σχέσεις του έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Τελευταία κυκλοφορεί με την Λίνα Κουντρί, γαλλοαλγερινή ηθοποιό με την οποία την περασμένο Μάιο βάδισαν μαζί στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών κλέβοντας την παράσταση.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης