Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κλέβει τις εντυπώσεις στο φινάλε του «Homeland»! (video)

Must Read

Στις αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και, πιο συγκεκριμένα, στο Λος Άντζελες, έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα Τρανταφυλλίδου, στην προσπάθεια η ίδια, αλλά και ο σύντροφός της, Πάνος Βλάχος, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον κόσμο του Χόλιγουντ! 

Και, ως φαίνεται, οι προσπάθειές τη Ιωάννας στο κυνήγι του ονείρου για διεθνή καριέρα, έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς, αν κρίνουμε από την τελευταία συμμετοχή της, η οποία ήδη συζητιέται στα social media.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η λυγερόκορμη μελαχρινή, την οποία απολαμβάναμε στο πλευρό του Πάνου, στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», εμφανίζεται σε μια χαρακτηριστική σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο του «Homeland», το οποίο έριξε αυλαία την Κυριακή 26/04, έπειτα από 8 εξαιρετικά επιτυχημένες σεζόν.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η ίδια η Ιωάννα, η οποία στα credits του επεισοδίου αναγράφεται με το καλλιτεχνικό της όνομα «Joanna Fyllidou», ήταν, φυσικά, κατενθουσιασμένη για αυτή της την εμπειρία. «Το φινάλε του Homeland με άφησε πραγματικά άφωνη», σχολίασε, ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Instagram στιγμιότυπα από το επεισόδιο «Prisoners of War» της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς του Showtime, στο οποίο κάνει την εμφάνισή της.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

«Πέρα από την πλάκα, ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μεριά του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland», σημείωσε.

  • Δείτε την… ιστορική ανάρτηση της Ιωάννας:

  • Δείτε το αποχαιρετιστήριο trailer του «Homeland»:

https://youtu.be/OwqxnQWJkx4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This