ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΕΛΑΣ: Δικογραφία για τους αγρότες που είχαν μπει αιφνιδιαστικά στην εθνική οδό στη Νεμέα

ΕΛΑΣ: Δικογραφία για τους αγρότες που είχαν μπει αιφνιδιαστικά στην εθνική οδό στη Νεμέα

Έχουν ταυτοποιηθεί και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη κινδυνεύουν να βρεθούν οι αγρότες, που πριν από μερικές ημέρες μπήκαν αιφνιδιαστικά με τρακτέρ στην εθνική οδό, στη Νεμέα.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η Κ. Δημογλίδου είπε πως οι συγκεκριμένες ενέργειες, σε σημείο με στροφή και περιορισμένη ορατότητα, έθεσαν σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών και επιβαινόντων, αλλά και των ίδιων των αγροτών.

Με σημαίες προειδοποιούσαν τους διερχόμενους οδηγούς

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες,  που κατέγραψε την είσοδο των τρακτέρ στην εθνική από άνοιγμα του δρόμου, ενώ κάποιοι αγρότες κινούνταν πεζή στο οδόστρωμα με σημαίες, προσπαθώντας να προειδοποιήσουν τα οχήματα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ έκανε λόγο για παράνομες ενέργειες, επισημαίνοντας ότι στην ίδια περιοχή υπήρχε ήδη άλλο αγροτικό μπλόκο και ότι αντίστοιχο περιστατικό δεν σημειώθηκε σε καμία άλλη περιοχή της χώρας. Παράλληλα, τόνισε πως τα βασικά πρόσωπα που συμμετείχαν έχουν ταυτοποιηθεί και η σχετική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης:

Αγρότες: «Εκεχειρία» στα μπλόκα μέχρι τη συνάντηση με Μητσοτάκη – Πού ανοίγουν οι δρόμοι

Δεν φεύγουν τα τρακτέρ: Στην πανελλαδική σύσκεψη θα οριστεί η επιτροπή συνάντησης με τον Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης