Προβλήματα από την βροχόπτωση και στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι. Στο συγκεκριμένο γήπεδο επρόκειτο να αρχίσει στις 20:00 ο αγώνας της τοπικής ομάδας με την ισπανική Σαραγόσα για το EuroCup.
Όμως η οροφή άρχισε να στάζει και ο αγωνιστικός χώρος γέμισε νερά. Έκπληκτοι οι διαιτητές και η ισπανική αποστολή είδε το γήπεδο με νερά λόγω βροχής.
Οι διαιτητές αρχικά έδωσαν μισή ώρα στους διοργανωτές για να καθαριστεί το γήπεδο και να γίνει ο αγώνας.

Με δεδομένο ότι η βροχόπτωση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση θεωρείται δύσκολο να γίνει ο αγώνας.

Για την τύχη του θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή σε σχέση με το τι θα γράψουν οι διαιτητές στο Φύλλο Αγώνος και για το ποιος έχει την ευθύνη για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Αν αποδοθούν ευθύνες στο Περιστέρι κινδυνεύει να χάσει με 20-0 το ματς.


