Στην Αλίαρτο Βοιωτίας βρέθηκαν τα δυο ανήλικα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί από την περιοχή του Κορυδαλλού χτες, Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 9χρονη Παναγιώτα Κατσάρη και η 5χρονη Αθανασία Καραχάλιου είναι καλά στην υγεία τους, γεγονός που δίνει τέλος στην αγωνιά των δικών τους ανθρώπων που τις αναζητούσαν.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στα δύο κορίτσια και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
Βρέθηκε και η 16χρονη Μαρία
Σήμερα το απόγευμα, εξάλλου, έληξε και η περιπέτεια της 16χρονης Μαρίας Β., καθώς, όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», η ανήλικη, η οποία είχε εξαφανιστεί από τα Άνω Πατήσια, βρέθηκε στην περιοχή του Ίλιον και είναι καλά στην υγεία της.

