ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΑπίστευτος πόνος: Αγόρι σφήνωσε λουκέτο στην μύτη του - Χρειάστηκε κόφτης

Απίστευτος πόνος: Αγόρι σφήνωσε λουκέτο στην μύτη του – Χρειάστηκε κόφτης

Θα μπορούσε να πάθει διάτρηση του ρινικού διαφράγματος

Είναι γνωστό πως τα παιδιά μικρής ηλικίας πειραματίζονται και παίζουν με διάφορα αντικείμενα, μια απίστευτη είδηση και εικόνα έρχεται από την Κίνα με ένα μικρό αγόρι να σφηνώνει στην μύτη του ένα λουκέτο με συνδιασμό και να μην μπορεί στη συνέχεια να το απομακρύνει, προκαλώντας του απίστευτο πόνο.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, αξιολόγησαν προσεκτικά την κατάσταση και έκριναν ότι το τράβηγμα ή η πίεση θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό ή ακόμη και διάτρηση του ρινικού διαφράγματος.

Τελικά, επέλεξαν να κόψουν με προσοχή το λουκέτο χρησιμοποιώντας ειδικό κόφτη μετάλλου. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ, το παιδί παρέμεινε ψύχραιμο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης