Την εικόνα της σύγκρουσης στα ανοιχτά της Χίου έδωσε για πρώτη φορά επίσημα ο Βασίλης Κικίλιας, ενημερώνοντας τη Βουλή για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 15 μετανάστες.
Ο υπουργός Ναυτιλίας παραδέχθηκε ότι συγκρούσθηκαν το σκάφος του Λιμενικού και το φουσκωτό με τους μετανάστες, αλλά επέρριψε την ευθύνη αποκλειστικά στον διακινητή που χειριζόταν το φουσκωτό λέγοντας ότι άλλαξε ξαφνικά την πορεία του.
«Αιφνίδια αλλαγή πορείας με κρίσιμο ελιγμό από τον διακινητή προκάλεσε την σύγκρουση», είπε χαρακτηριστικά ο Β. Κικίλιας.
Πάντως ο υπουργός στην αρχική του ενημέρωση προς την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής δεν αναφέρθηκε στην κλειστή κάμερα που είχε το Λιμενικό παρά το ότι διεξήγαγε επιχείρηση.
Δείτε επίσης:
Χίος: Σοκάρουν οι μαρτυρίες νοσηλευτών για τους τραυματίες – «Ήταν σαν πολύ βαριά τροχαία»
Κικίλιας για διακινητές: «Είναι εχθροί της χώρας – Οι λιμενικοί κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον»


Μήπως το λιμενικό τους τύφλωσε με τους προβολείς και έτσι όπως πήγαινε με τις μπάντες πέρασε απο πάνω τους και μάλιστα κατά μήκος της βάρκας τους για να έχουμε τόσους νεκρούς και τραυματίες? Και αυτό το λένε και καθήκον τα ορφανά του Καρατζαφέρη?
γιατί κρυβόταν 2 μέρες και βγήκε τώρα ; 🤣🤣
άλλαξε πορεία απότομα και το λιμενικό τους καβάλησε ! 🤮
Αλήτες ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ.
ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ : 57++++ ΑΝΘΡΏΠΟΙ ΤΕΜΠΗ.
ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ : 700+++ ΑΝΘΡΏΠΟΙ. ΠΎΛΟΣ
ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ : 1 ΑΝΘΡΏΠΟ ΚΑΛΟΓΉΡΟΥ
ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ : 5 ΑΝΘΡΏΠΟΙ ΒΙΟΛΑΝΤΑ
ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ : 17 ++++ ΆΝΘΡΩΠΟΙ. ΧΙΟΣ
ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ : Ενός Ολόκληρου ΛΑΟΥ.
Καί όμως ΑΥΤΟΎΣ, κάποια ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΉ
πού “”δικαιούνται “” ψήφο θά τούς ψηφίσουν για νά συνεχίσουν τίς ΔΟΛΟΦΟΝΊΕΣ απρόσκοπτα.
ΕΊΝΑΙ αυτοί ΆΝΘΡΩΠΟΙ;;;;;;;;;;;;;
Όχι είναι Ανθρωποειδή Με φάτσα Ανθρώπου.
Έλα ρε βλάκα που κατάπιες αμασητο το παραμύθι ότι στην Πύλο ήταν 700+ μέσα και ότι μάλιστα τους δολοφόνησε η Ελλάδα! Ηλίθιε!