ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΛαμία: Στη φυλακή 68χρονος αλλοδαπός για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων

Λαμία: Στη φυλακή 68χρονος αλλοδαπός για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων

Υποστήριξε πως το έκανε για πλάκα

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ένας 68χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών στη Λαμία. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας απέρριψε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών χωρίς αναστολή.

Επιμέλεια για το Newsbreak

Οι ισχυρισμοί και η απόφαση του δικαστηρίου

Ο 68χρονος υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου ότι δεν προέβη σε σεξουαλική παρενόχληση, ισχυριζόμενος πως «απλώς έκανε πλάκα» στις ανήλικες και ότι δεν είχε πρόθεση να τις πειράξει. Ωστόσο, οι εξηγήσεις του δεν κρίθηκαν πειστικές. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την πράξη της κατά συρροή προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, επιβάλλοντας άμεση έκτιση της ποινής.

Η σύλληψη στο λιμάνι

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου 2026. Ο 68χρονος συνελήφθη στο λιμάνι του Άγιου Κωνσταντίνου έπειτα από καταγγελία των γονιών των κοριτσιών, σύμφωνα με την οποία ο άνδρας προσέγγισε τις ανήλικες και τους απηύθυνε άσεμνες προτάσεις.

Μετά τη σύλληψή του, ο κατηγορούμενος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Καμένα Βούρλα, όπου και αναγνωρίστηκε από τις δύο ανήλικες. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την παραπομπή του στο Αυτόφωρο, το οποίο και αποφάσισε την καταδίκη του χωρίς αναστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

*Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης