«Ο μα…ας ο Ζέρβας ακύρωσε ό, τι είχαμε ξεκινήσει» – Τι είπε το στόμα του Μπουτάρη για τον δήμαρχο σε συνέντευξή του

Must Read

Επίθεση -με αγοραίο τρόπο- κατά του διαδόχου του στον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, επανεμφανιζόμενος σε διαδικτυακή εκπομπή του Σ. Θεοδωράκη, λίγο προτού εξαπολύσει επίθεση φιλίας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο μα…ας ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους που είχαμε προγραμματίσει, τα ακύρωσε όλα. Αυτός με μισεί, ρε! Με μισεί!» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Όσο όμως εχθρικός ήταν με τον Κ. Ζέρβα τόσο φιλικός παρουσιάστηκε ο αγαπημένος του προοδευτικού και δικαιωματικού χώρου Γ. Μπουτάρης για τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη. «Τον γουστάρω πολύ, γιατί ήταν έτοιμος. Δηλαδή όλα τα άλλα είναι λόγια. Αυτό που έκανε με τον Πιερρακάκη πρέπει να αλλάξει τη χώρα. Σε δύο χρόνια θα λειτουργούμε διαφορετικά. Θαυμάζω και την αντοχή του. Είναι απίστευτο, δηλαδή. Εάν ξεκαθαρίσει και κάτι πολιτικούς άλλα αντ’ άλλων που έχει μέσα… Εν τέλει νομίζω το συν – πλην βγαίνει συν».

Τώρα για το εάν την επίθεση φιλίας αυτή την επηρέασε η περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί «υπουργοποίησης» στελεχών της Κεντροαριστεράς από την Ν.Δ., δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς άλλος παρά ο ίδιος ο κ. Μπουτάρης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This