Τρίτη 11/5/2021

«Ο μα…ας ο Ζέρβας ακύρωσε ό, τι είχαμε ξεκινήσει» – Τι είπε το στόμα του Μπουτάρη για τον δήμαρχο σε συνέντευξή του

Επίθεση -με αγοραίο τρόπο- κατά του διαδόχου του στον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, επανεμφανιζόμενος σε διαδικτυακή εκπομπή του Σ. Θεοδωράκη, λίγο προτού εξαπολύσει επίθεση φιλίας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο μα…ας ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους που είχαμε προγραμματίσει, τα ακύρωσε όλα. Αυτός με μισεί, ρε! Με μισεί!» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Όσο όμως εχθρικός ήταν με τον Κ. Ζέρβα τόσο φιλικός παρουσιάστηκε ο αγαπημένος του προοδευτικού και δικαιωματικού χώρου Γ. Μπουτάρης για τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη. «Τον γουστάρω πολύ, γιατί ήταν έτοιμος. Δηλαδή όλα τα άλλα είναι λόγια. Αυτό που έκανε με τον Πιερρακάκη πρέπει να αλλάξει τη χώρα. Σε δύο χρόνια θα λειτουργούμε διαφορετικά. Θαυμάζω και την αντοχή του. Είναι απίστευτο, δηλαδή. Εάν ξεκαθαρίσει και κάτι πολιτικούς άλλα αντ’ άλλων που έχει μέσα… Εν τέλει νομίζω το συν – πλην βγαίνει συν».

Τώρα για το εάν την επίθεση φιλίας αυτή την επηρέασε η περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί «υπουργοποίησης» στελεχών της Κεντροαριστεράς από την Ν.Δ., δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς άλλος παρά ο ίδιος ο κ. Μπουτάρης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ