Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι μόνο 2 από τους 11 βουλευτές της ΝΔ, που εμπλέκονται στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, έδωσαν το παρών στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την άρση της ασυλίας τους, εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής.
«Προσήλθαν μόνο 2 από τους 11 σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Μάλιστα ένας τρίτος, ο κ. Μπουκώρος έδινε την ίδια ώρα συνέντευξη σε έναν τηλεοπτικό σταθμό και ένας από τους 2, ο κ. Μηταράκης είπε ότι όλο αυτό έγινε στην άσκηση των βουλευτικών του καθηκόντων» δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής.
«Τα πρόσωπα είναι πολλά, το χρώμα είναι ένα και είναι βαθύ γαλάζιο έχει την υπογραφή της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη» υπογράμμισε ο Π. Δουδωνής.
Δείτε επίσης:
Γαβρήλος: «Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ήταν η κότα με τα χρυσά αυγά για τους ημέτερους της κυβέρνησης Μητσοτάκη»
Επίθεση Τσιάρα στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ομόφωνο «ναι» στην άρση ασυλίας των 11 βουλευτών της ΝΔ από την Επιτροπή Δεοντολογίας








