Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες του δρομολογίου IC57 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) της Hellenic Train, το οποίο αναχώρησε με καθυστέρηση 64 λεπτών λόγω νέου τεχνικού προβλήματος. Λίγο μετά την αναχώρησή της από τη Θεσσαλονίκη, η αμαξοστοιχία παρουσίασε βλάβη και, παρά τις προσπάθειες, η αποκατάσταση δεν κατέστη εφικτή επί τόπου.
Αντικατάσταση μηχανών και συνεχής ενημέρωση από την Hellenic Train
Η αμαξοστοιχία επέστρεψε στον Σταθμό Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση των μηχανών. Η Hellenic Train ενημέρωσε ότι το προσωπικό της εταιρείας παρείχε συνεχή ενημέρωση στους επιβάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος.
Το δρομολόγιο τελικά αναχώρησε για τον τελικό του προορισμό με καθυστέρηση 64 λεπτών. «Η Hellenic Train καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της ομαλής κυκλοφορίας», αναφέρεται στην ενημέρωση.
Δείτε επίσης:
- Ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών σε ακινητοποιημένο τρένο στην Οινόη
- Θρίλερ στη Σύρο: Οχιά δάγκωσε 13χρονο – Σε σοβαρή κατάσταση το παιδί
- Θρήνος στην Πάτρα: Νεκρή γυναίκα που εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα







