ΑΡΧΙΚΗMEDIAΟ Γρηγόρης Αρναούτογλου μπήκε στον ρυθμό του «Jalla» – Δείτε τον να λικνίζεται δίπλα στην Antigoni

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπήκε στον ρυθμό του «Jalla» – Δείτε τον να λικνίζεται δίπλα στην Antigoni

Η εκπρόσωπος της Κύπρου παραδίδει ιδιαίτερα στον Γρηγόρη και το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Λίγο πριν τη μεγάλη αποψινή τους συνάντηση στο «The 2night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Antigoni αποφάσισαν να μας χαρίσουν ένα μοναδικό backstage στιγμιότυπο. Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision έμαθε στον παρουσιαστή τα βήματα του «Jalla» και το αποτέλεσμα είναι απλά επικό.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απέδειξε για άλλη μια φορά πως το τσαλάκωμα είναι το δυνατό του σημείο! Ο αγαπημένος παρουσιαστής, με την Antigoni στο πλευρό του να του δείχνει κάθε κίνηση, κατάφερε να μεταφέρει τη θετική του ενέργεια μέσα από την οθόνη. Ο κόσμος ανταπέδωσε αυτή την αυθεντικότητα με εκατοντάδες μηνύματα αγάπης, τονίζοντας πως ο παρουσιαστής ξέρει πάντα πώς να μας φτιάχνει τη διάθεση με τον πιο απλό τρόπο.

Δείτε τον Γρηγόρη να προσπαθεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της εκρηκτικής τραγουδίστριας στο βίντεο που έγινε αμέσως viral!

Backstage στιγμές: Όταν η Eurovision 2026 συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης