ΤΩΡΑ: Εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο ελληνοτουρκικό επεισόδιο στη Λιβύη!

Must Read

Αυτή τη στιγμή νατοϊκό AWACS, πετά πάνω από την Μάλτα, με κατεύθυνση το σημείο όπου νωρίτερα είχε σημειωθεί το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του ελληνικού πολεμικού ναυτικού που διενεργούσε οι οποίες στα πλαίσια της επιχείρησης Ειρήνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και των τούρκων εισβολέων που συνόδευαν φορτηγό πλοίο με σημαιά Τανζανίας, το οποίο έφερε όπλα και πυρομαχικά για τους Τούρκους παραστρατιωτικούς της Λιβύης.

Το επεισόδιο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς η ελληνική φρεγάτα Σπέτσαι, παρακολουθεί το φορτηγό πλοίο και στα τούρκικα που το συνοδεύουν. Από το ΝΑΤΟ δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοινωση για την πορεία του AWACS, Θεωρείται όμως βέβαιο ότι σπεύδει στην περιοχή λόγω του εξελισσόμενου επεισοδίου.

@NTriantis

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This