Πέμπτη 24/6/2021

Προκαλούν πάλι οι Τούρκοι: Υπερπτήσεις F-16 πάνω από το Αγαθονήσι μετά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας

Προκαλούν για ακόμη μια ημέρα οι Τούρκοι στο Αιγαίο αφού, σήμερα το πρωί, ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήσεις πάνω από το Αγαθονήσι και μάλιστα ένα μόλις 24ωρο μετά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο νησί. 
Τα μαχητικά πέταξαν πάνω από τον νησί στις 10:44, ενώ λίγο νωρίτερα το ίδιο ζεύγος πραγματοποίησε υπερπτήση στο Φαρμακονήσι, στα 24.000 πόδια και οι δύο.

Υπενθυμίζεται πως με αφορμή την επίσκεψη της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο Αγαθονήσι, μέρος του τουρκικού Τύπου διακίνησε προκλητικούς ισχυρισμούς και αναθεωρητικές απόψεις για το καθεστώς της νήσου των Δωδεκανήσων.

«Ήρθα στο Αγαθονήσι, μικρό νησί μακριά από την ηπειρωτική χώρα. Σ’ αυτή τη διαχρονική κοιτίδα ελληνισμού, από το φυλάκιο ως την κανονιοφόρο «Κραταιός» συναντώ περήφανους ανθρώπους, θεματοφύλακες των συνόρων. Από κάθε νησί, νησίδα και βραχονησίδα χτίζουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση», έγραψε στο τουίτερ η κυρία Σακελλαροπούλου βάζοντας τέλος στην φθηνή τουρκική δημοσιογραφία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ