Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Προδοσία από τους Αλβανούς! Μετατρέπονται σε στρατόπεδο της Τουρκίας

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, ενέκρινε το πρωτόκολλο εφαρμογής της στρατιωτικής συμφωνίας με την Τουρκία, αφού η Ελλάδα είχε δώσει το πράσινο φως για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας!

Από το newsbreak.gr είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα την ελληνική κυβέρνηση να μην δώσει το πράσινο φως για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία και να συνταχθεί με το βέτο της Γαλλίας. Δυστυχώς η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ακριβώς το αντίθετο. Όχι μόνο δεν πρόβαλλε αντίρρηση στην ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας, αλλά αντίθετα, πίεσε την Γαλλία να αποσύρει το βέτο!

Φυσικά η εξέλιξη δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Η ευνοημένη Αλβανία μαχαιρώνει πισώπλατα την Ελλάδα προχωρώντας σε στρατιωτική συμφωνία – πρόκληση με την Τουρκία. Πρακτικά η Αλβανία μετατρέπεται σε τουρκικό στρατόπεδο, σε ένα νέο μέτωπο απειλής προς την Ελλάδα, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη.

Η Ελλάδα όμως μπορούσε να έχει αποτρέψει αυτή την εξέλιξη κάνοντας το αυτονόητο. Απαιτώντας την διακοπή κάθε στρατιωτικής συνεργασίας της Αλβανίας με την Τουρκία, προτού δώσει το πράσινο φως για την ενταξιακή της πορεία. Δεν το έκανε και ιδού τα αποτελέσματα.

Τώρα, Αλβανοί και Τούρκοι είναι ελεύθεροι να εφαρμόσουν το ανθελληνικό τους σχέδιο που περιλαμβάνει ακόμα και την δημιουργία στρατοπέδου ισλαμιστών στην Βόρειο Ήπειρο. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τα περιθώρια αντίδρασης έχουν στενέψει, δεν έχουν όμως εξαντληθεί. Και η Ελλάδα πρέπει να εμποδίσει πάση θυσία αυτή την εξέλιξη, απαγορεύοντας με βέτο κάθε κεφάλαιο στην ευρωπαΐκή πορεία της Αλβανίας.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ