Προδοσία από τους Αλβανούς! Μετατρέπονται σε στρατόπεδο της Τουρκίας

Must Read

Ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, ενέκρινε το πρωτόκολλο εφαρμογής της στρατιωτικής συμφωνίας με την Τουρκία, αφού η Ελλάδα είχε δώσει το πράσινο φως για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας!

Από το newsbreak.gr είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα την ελληνική κυβέρνηση να μην δώσει το πράσινο φως για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία και να συνταχθεί με το βέτο της Γαλλίας. Δυστυχώς η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ακριβώς το αντίθετο. Όχι μόνο δεν πρόβαλλε αντίρρηση στην ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας, αλλά αντίθετα, πίεσε την Γαλλία να αποσύρει το βέτο!

Φυσικά η εξέλιξη δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Η ευνοημένη Αλβανία μαχαιρώνει πισώπλατα την Ελλάδα προχωρώντας σε στρατιωτική συμφωνία – πρόκληση με την Τουρκία. Πρακτικά η Αλβανία μετατρέπεται σε τουρκικό στρατόπεδο, σε ένα νέο μέτωπο απειλής προς την Ελλάδα, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη.

Η Ελλάδα όμως μπορούσε να έχει αποτρέψει αυτή την εξέλιξη κάνοντας το αυτονόητο. Απαιτώντας την διακοπή κάθε στρατιωτικής συνεργασίας της Αλβανίας με την Τουρκία, προτού δώσει το πράσινο φως για την ενταξιακή της πορεία. Δεν το έκανε και ιδού τα αποτελέσματα.

Τώρα, Αλβανοί και Τούρκοι είναι ελεύθεροι να εφαρμόσουν το ανθελληνικό τους σχέδιο που περιλαμβάνει ακόμα και την δημιουργία στρατοπέδου ισλαμιστών στην Βόρειο Ήπειρο. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τα περιθώρια αντίδρασης έχουν στενέψει, δεν έχουν όμως εξαντληθεί. Και η Ελλάδα πρέπει να εμποδίσει πάση θυσία αυτή την εξέλιξη, απαγορεύοντας με βέτο κάθε κεφάλαιο στην ευρωπαΐκή πορεία της Αλβανίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This