Ο δόλιος ρόλος της Γερμανίας αποκαλύπτεται

Must Read

Με μία ανακοίνωση – πρόκληση πριν από λίγο το υπουργείο εξωτερικών της Γερμανίας, αφού βεβαίως εκφράζει τις ανησυχίες του για τις κινήσεις της Τουρκίας, καταλήγει στο πρωτοφανές συμπέρασμα: Κάντε διμερή διάλογο και βρείτε τα μεταξύ σας!

 

Η στάση αυτή της Γερμανίας επιβεβαιώνει την φημολογία των προηγούμενων εβδομάδων για τον δόλιο ρόλο της απέναντι στην Ελλάδα, που στοίχισε ακόμα και την πολύτιμη ελληνογαλλική συμμαχία, αφού αποκαλύπτεται πλέον ότι αυτή είναι που θέλει να υποβαθμίσει ένα διεθνές θέμα διμερές!

Διότι η Γερμανία τεχνηέντως λησμονεί τον υποτιθέμενο ηγετικό της ρόλο στην Ευρωπαΐκή Ένωση, πετά στον κάλαθο των αχρήστων το διεθνές δίκαιο το οποίο προφανώς είναι και με το μέρος της Ελλάδας και καλεί τον θύτη με το θύμα «να τα βρούν μεταξύ τους«!

Ξεχνά η Γερμανία ότι η ΑΟΖ της Ελλάδας είναι και ΑΟΖ της Ευρώπης. Ξεχνά η Γερμανία την ομόφωνη απόφαση στην σύνοδο κορυφής του Δεκεμβρίου, που ακυρώνει το μνημόνιο Τουρκίας – Σαράτζ. Διαγράφει η Γερμανία το Δίκαιο της Θάλασσας που και η ίδια έχει υπογράψει, και καλεί την Ελλάδα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον εισβολέα! Για να παραστήσει ίδια τον διαιτητή!

 

Αλλά κυρίως η Γερμανία που διψούσε για αίμα ελλήνων προκειμένου δήθεν να τηρηθούν οι ευρωπαϊκές συνθήκες των μνγμονίων, ξεχνά το άρθρο 42 της συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επιβάλλει την αμυντική συνδρομή όλων των κρατών, όταν ένα μέλος της απειλείται! Η Ελλάδα λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση δεν ζητά ούτε ελεημοσύνες ούτε διαιτησίες. Ζητά την τήρηση των υποχρεώσεων όλων των ευρωπαϊκών κρατών και κυρίως της Γερμανίας. Εκτός εάν η Ευρωπαΐκή Ένωση έχει διαλυθεί, επειδή η Γερμανία πουλάει όπλα αξίας δισεκατομμυρίων στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This