Οι Έλληνες Ίκαροι, θα συντρίψουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες στην Λιβύη

Must Read

Την ώρα που οι αντιμαχόμενες πλευρές στη Λιβύη ανακοινώνουν κατάπαυση του πυρός, ασφαλής πηγή περιέγραφε στο newsbreak.gr μία κατάσταση που θυμίζει την ηρεμία πριν την καταιγίδα!

Ο αχυράνθρωπος της Τουρκίας Σαράτζ, ανακοίνωσε λήξη των εχθροπραξιών από την πλευρά του και ακολούθησε ο Αγκίλα Σάλεχ, πρόεδρος του αιρετού κοινοβουλίου, στηριζόμενος από τον στρατάρχη Χαφτάρ και τον Εθνικό στρατό της Λιβύης.

Υπάρχει όμως μία λεπτή γραμμή που θυμίζει κλωστή από την οποία κρέμεται η επίπλαστη αυτή ανακωχή. Ο Σαράτζ ζητά αποστρατιωτικοποίηση της Σύρτης, η οποία ελέγχεται όμως από τις δυνάμεις του Εθνικού στρατού της Λιβύης. Στον αντίποδα ο Σάλεχ ζητά ουσιαστικά την μεταφορά της κυβέρνησης στα εδάφη που ελέγχει ο Χαφτάρ.

Με απλά λόγια, οι τούρκοι ζητούν από τον εθνικό στρατό της Λιβύης να παραδώσει τα όπλα, αφήνοντας τη χώρα στο έλεος των ισλαμιστών τρομοκρατών που πρόσκεινται στην Τουρκία, ενώ ο Σάλεχ, ζητά από τον αχυράνθρωπο της Τουρκίας Σαράτζ να παραδώσει την κυβέρνηση. Αυτή η εκεχειρία λοιπόν θυμίζει τελεσίγραφο προ της κήρυξης πολέμου.

γαλλικά
Γαλλικά Ραφάλ βρίσκονται ήδη στην Κρήτη

Οι δυνάμεις του καλού λοιπόν αυτή τη φορά δεν πρόκειται να πιαστούν στον ύπνο. Ήδη στην Σούδα βρίσκονται μαχητικά αεροσκάφη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έτοιμα για δράση. Ο στρατηγός Φλώρος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ομολόγους του σε Αίγυπτο, Εμιράτα αλλά και την Γαλλία. Η οποία επίσης διαθέτει μαχητικά αεροσκάφη αυτή τη στιγμή στην Κρήτη. Αλλά και στην Κύπρο.

Σημείο – κλειδί, οι εκλογές

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον που μυρίζει μπαρούτι και οι δύο πλευρές συμφωνούν στο ότι πρέπει να διεξαχθούν άμεσα εκλογές ώστε να προκύψει μία κυβέρνηση με νωπή εντολή από τον λαό της Λιβύης, προκειμένου να λήξει ο δήθεν εμφύλιος. Διότι δεν μιλάμε για εμφύλιο, μιλάμε για τουρκική εισβολή μέσω μισθοφόρων τρομοκρατών και μία προδοτική ηγεσία που έχει ληστέψει τη χώρα μεταφέροντας τα αποθεματικά της στην Τουρκία.

Είναι βέβαιο λοιπόν ότι στις εκλογές η πολιτική δύναμη που έχει εγκαθιδρυθεί από την Τουρκία, θα συνθλίβει! Είναι επίσης σίγουρο, ότι η Τουρκία θα κάνει τα πάντα για να μην γίνει σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών. Η, ακόμα πιθανότερο, να προκύψει κλίμα ανωμαλίας με τρομοκρατικές επιθέσεις και εχθροπραξίες, ώστε οι εκλογές να μην ολοκληρωθούν ποτέ. Και εκεί θα μιλήσουν τα όπλα.

Η Τουρκία λοιπόν που έχει μάθει να αναπτύσσεται με κυκλωτικές κινήσεις γύρω από τους στόχους της, τώρα θα πέσει στην ίδια της την παγίδα. Και η Ελλάδα δεν θα μείνει αυτή τη φορά με σταυρωμένα χέρια, καθώς ήδη σε στρατιωτικό επίπεδο έχει επιλέξει πλευρά μέσω της στενής συνεργασίας σε επίπεδο ενόπλων δυνάμεων, αλλά και πληροφοριών. Η παρέμβαση άλλωστε του αρχηγού της Μοσάντ που χαρακτήρισε την Τουρκία μεγαλύτερο κίνδυνο και από το Ιράν, μόνο συμπτωματική δεν ήταν.

Οι Έλληνες Ίκαροι που έχουν σφυρηλατηθεί εδώ και δεκαετίες σε συνθήκες συνεχούς εμπλοκής, αυτές τις στιγμές που μιλάμε μεταλαμπαδεύουν την εμπειρία τους εκεί που πρέπει. Δεν χρειάζεται άλλωστε να πετάξουν οι ίδιοι τα αεροπλάνα, εάν χρειαστεί όμως θα το κάνουν κι αυτό.

Διότι σε μία τέτοια περίπτωση θα συμμετέχουν σε μία μάχη κατά της τρομοκρατίας που επιχειρεί να αλώσει μία χώρα στο μαλακό υπογάστριο της Ελλάδος και της Ευρώπης.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This