Εξοργιστική αναφορά στην συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ, για Σκόπια, Κόσοβο, Αλβανία!

Είναι δυνατόν να τα δίνουμε όλα ακόμα και στους εχθρούς μας;

Must Read

Μόνο ως εθνική ντροπή για την πατρίδα μας, μπορεί να χαρακτηριστούν οι πρόνοιες εντός του επίσημου πλαισίου της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ.

Η Ελλάδα δεσμεύεται να προωθήσει τάχιστα όχι μόνο την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά κυρίως την ένταξη των Σκοπίων και της Αλβανίας στην Ευρωπαΐκή Ένωση!

Ακόμα πιο οικτρή για την εθνική μας αξιοπρέπεια είναι η αναφορά στο ψευδοκράτος του Κοσόβου, για το οποίο η Ελλάδα δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει την ευρωατλαντική του προοπτική!

Με απλά λόγια, η Ελλάδα ανοίγει την κερκόπορτα για όλους τους ορκισμένους εχθρούς της. Την ώρα που άπαντες ανησυχούν για την δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας, η οποία θα αποτελέσει φυσικά δορυφόρο της Τουρκίας, εμείς δεσμευόμαστε όχι απλώς για να πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου η Αλβανία να ενταχθεί στην ΕΕ, αλλά να βοηθήσουμε και το Κοσσυφοπέδιο!

Το Κοσσυφοπέδιο στο οποίο συντελείται η εθνοκάθαρση του σερβικού στοιχείου! Η Αλβανία η οποία προσπαθεί να εξαφανίσει τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου! Και φυσικά τα Σκόπια, τα οποία όχι μόνο δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά ακόμα και σε κορυφαίο πολιτειακό επίπεδο, ανοίγουν θέμα μειονότητας στην Ελλάδα.

Επιπλέον, βάσει των ίδιων ανακοινώσεων, ερχόμαστε σε ευθεία σύγκρουση με την Ρωσία και την Κίνα, αλλά απουσιάζει η οποιαδήποτε αναφορά στην Τουρκία.

Μάλλον η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει καταλάβει ότι η κυρία απειλή προέρχεται από την Τουρκία και τους δορυφόρους της, την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και τα Σκόπια. Ενώ αντίθετα χώρες όπως η Ρωσία και η Σερβία μόνο φιλικές μπορεί να θεωρηθούν.

Όσο καλόπιστος κι αν είναι κάποιος, δεν μπορεί παρά να ανησυχεί για το κατά πόσον όντως αυτή η συμφωνία θα είναι όντως αμυντική ή θα ανοίξει κερκόπορτα απέναντι στους πραγματικούς εθνικούς κινδύνους τους οποίους υποτίθεται ότι αντιμετωπίζει.

Δείτε την επίμαχη αναφορά από το επίσημο έγγραφο και την μετάφραση:

Η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαίωσαν τη σημασία της πλήρους, συνεπούς και καλόπιστης εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να υποστηρίζουν σθεναρά την ευρωατλαντική προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, συμπεριλαμβανομένου του Κοσσυφοπεδίου (!!!), και τονίζουν τη σημασία της επείγουσας έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ της ΕΕ και της Αλβανίας και της Βόρειας Μακεδονίας σύμφωνα με τους καθορισμένους όρους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This