Ιωάννης Μάζης: Ο Ελληνισμός δεν είναι «επαίτης», αλλά παγκόσμια δύναμη!

Εκπληκτική ανάλυση του καθηγητή πάνω στην αμυντική συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ

Must Read

Να γιατί δεν πρέπει η Ελλάδα να αναγνωρίσει το Κόσοβο!
Ελλάδα και Κύπρος ελέγχουν όλες τις εισόδους της Μεσογείου! Δεν μπορεί πλέον οι κυβερνήσεις να αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν ζητιάνο και να αγνοούν την μεγάλη δύναμη του Ελληνισμού.

Τι είπε για την συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ.

Άλλη μία εξαιρετικά σημαντική παρέμβαση του καθηγητή Ιωάννη Μάζη, ο οποίος αποδεικνύει ότι είναι η φωνή λογικής και πραγματικού πατριωτισμού που κανονικά θα έπρεπε να καθοδηγεί την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας.

Όσο η Ελλάδα πορεύεται με γνώμονα το ΕΛΙΑΜΕΠ, θα συρρικνώνεται και θα γίνεται παρίας της διεθνούς κοινότητας. Εάν κάποτε η κυβέρνηση αποφασίσει να ακούσει τον έγκριτο καθηγητή, τότε η Ελλάδα θα γίνει ασφαλέστερη, μεγαλύτερη και καλύτερη.

Δείτε με ποιον τρόπο απαντά στην ερώτηση του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου αναφορικά με την απαίτηση των ΗΠΑ να ενισχύσουμε την ευρωατλαντική προοπτική του Κοσόβου. Που ισοδυναμεί φυσικά με την αναγνώριση του ως ανεξάρτητη κρατική οντότητα.

Είναι ο άνθρωπος που δε φοβάται να λέει την αλήθεια, διότι εάν υπάρχει ένα έθνος στον πλανήτη που δεν φοβάται την αλήθεια, είναι το ελληνικό!

Δείτε το βίντεο με την εξαιρετική παρέμβαση του χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του Alert:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This