Σενάριο κατάληψης νησιού στην τουρκική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα»!

Ευθεία στοχοποίηση των ελληνικών νησιών

Must Read

Άσκηση που περιλάμβανε την ευθεία στοχοποίηση των ελληνικών νησιών πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της τουρκικής ναυτικής άσκησης Mavi Vatan, της «Γαλάζιας Πατρίδας» που επιμένουν να διαφημίζουν οι Τούρκοι.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκηση, ομάδες υποβρύχιας επίθεσης επιτέθηκαν σε στόχους στο νησί Yılancık. Μια ομάδα έπεφτε στο νερό από ελικόπτερο και μια άλλη προσέγγιζε υποβρυχίως, ενώ μια τρίτη «έπεφτε» με αλεξίπτωτα. Όταν οι ομάδες κατέστρεψαν τους εχθρικούς στόχους, ύψωσαν την τουρκική σημαία στο «κατακτημένο» νησί.

Την άσκηση παρακολούθησε ο Χουλουσί Ακάρ, με τον Ερντογάν να δίνει συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν! Βεβαίως η Τουρκία δεν κρύβει τις προθέσεις της για τα ελληνικά νησιά, όταν μόλις πριν λίγες μέρες επανέφεραν το θέμα της… αποστρατικοποίησης.

Την ίδια ώρα ο Ακάρ, επιχειρώντας να ρίξει στάχτη στα μάτια, δήλωνε ότι… τείνει χείρα φιλίας στην Ελλάδα και ότι τα προβλήματα ανάμεσα στις δυο χώρες πρέπει να λυθούν στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας! Κατηγορώντας βέβαια τη χώρα μας ότι καθυστερεί να συμμετάσχει σε διάλογο και ότι θέλει να δει σύντομα την ελληνική αντιπροσωπεία στην Άγκυρα! Έχει τυράκι η φάκα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την ελληνική διπλωματία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This