Ένα από τα βασικά άτομα της εκπομπής «Το Πρωινό» αποχωρεί από την ομάδα. Ο λόγος για τον επιστήθιο φίλο του Γιώργου Λιάγκα, Πάνο Κατσαρίδη, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως η απομάκρυνσή του δεν ήταν δική του επιλογή αλλά του καναλιού.
Τις δηλώσεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει η πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα, Άρια Καλύβα, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Η δημοσιογράφος πέταξε τα «καρφιά» της για τη συμπεριφορά του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρώ ότι η αποχώρηση του Πάνου Κατσαρίδη από το “Πρωινό” είναι καθαρά και μόνο απόφαση του καναλιού αλλά και βούληση -εκτιμώ- του Γιώργου Λιάγκα. Είναι πολύ άδικο, θα έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα, γιατί εκτός από συνεργάτης είναι και φίλος του. Βέβαια, (ο Γιώργος Λιάγκας) δηλώνει επανειλημμένως πως είναι άφιλος. Κακώς αν ο Πάνος Κατσαρίδης περίμενε μία συμπεριφορά φίλου από έναν άνθρωπο που δηλώνει επανειλημμένως άφιλος».
Τα βέλη της Καλύβα για τον τρόπο που ο παρουσιαστής χειρίστηκε την τηλεφωνική παρέμβαση του Αρναούτογλου
Λίγο μετά, η Άρια Καλύβα έριξε τα βέλη της και στο επικό σκηνικό που στήθηκε στον αέρα του ΑΝΤ1, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τηλέφωνο στο «Πρωινό», κρίνοντας τον τρόπο που αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας.
«Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Για άλλη μια φορά δεν εξέπληξε κανέναν. Στον τηλεοπτικό αέρα, ο Γρηγόρης διατήρησε πολύ χαμηλούς τόνους στο τηλέφωνο και, όταν έκλεισε το τηλέφωνο, βρήκε την ευκαιρία ο Γιώργος Λιάγκας την επόμενη ημέρα -κατά την πάγια τακτική του- να βγάλει νύχια επιτεθεί. Θα έπρεπε να έχει ο Γιώργος Λιάγκας την εντιμότητα να αντιμετωπίσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον αέρα, κάτι το οποίο δεν έκανε», δήλωσε η δημοσιογράφος.
- Γενέθλια στο νοσοκομείο για την Μάρω Κοντού – Τα νεότερα της υγείας της
- Σάσα Βεζένκοφ: Πήγε να διασκεδάσει και ο Σαμπάνης του έκανε το πιο απολαυστικό οπαδικό «πέσιμο» στην πίστα







