«Η Ελλάδα είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο με την Τουρκία», δήλωσε ο Στεφανής

Οι Ένοπλες Δυνάμεις εκπαιδεύονται και μελετάνε πολλά σενάρια, είτε σε συμβατικό πεδίο είτε στο υβριδικό

Must Read

Για την τουρκική προκλητικότητα μίλησε ο Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής, πρώην Α/ΓΕΣ και πρώην υφυπουργός Άμυνας, τονίζοντας ότι η Ελλάδα βασίζεται στις ισχυρές συμμαχίες και στην ισχυρή αποτροπή.

Για τις ολοένα αυξανόμενες επιθετικές κινήσεις και δηλώσεις της Τουρκίας, η απάντηση είναι το υψηλό επίπεδο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς όπως ανέφερε:

«Οι δικές μας ενέργειες είναι πάντα προσεκτικές και ψύχραιμες. Βασίζονται στην πραγματική επιθυμία να έχουμε εξαιρετικές σχέσεις καλής γειτονίας με όλους μας τους γείτονες. Σε κάθε νησί οι ένοπλες δυνάμεις εκπαιδεύονται και μελετάνε πολλά σενάρια, που είναι ακραία, αντιμετώπιση πολλαπλών απειλών είτε σε συμβατικό πεδίο είτε στο υβριδικό».

Τόνισε ότι η Ελλάδα είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε απειλή: «Η Ελλάδα είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο με την Τουρκία. Είμαστε προσεκτικοί στις ενέργειές μας, γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι για εμάς προέχει η ήρεμη συμβίωση, η πρόοδος και η ευημερία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This