Παραλήρημα Τσαβούσογλου! Ξεχνάει το «μπούλινγκ» σε Σλούκα και κατηγορεί τους Έλληνες για… λιντσάρισμα Τούρκων αθλητών

Must Read

Προκαλεί ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με τις δηλώσεις του για τους Τούρκους αθλητές.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Αλάνια της Τουρκίας, ο Τούρκος υπουργός υποστήριξε ότι «όλοι οι ξένοι αθλητές στην Τουρκία μπορούν να πανηγυρίζουν με βάση τα πιστεύω τους για τις νίκες τους. Κανείς δεν τους εμποδίζει και όλοι το σεβόμαστε. Ωστόσο, στην Ευρώπη -και ειδικά στη Δύση- οι αθλητές μας, οι ποδοσφαιριστές μας, οι παλαιστές μας και γενικότερα οι νέοι μας σε όλα τα αθλήματα, όπως τελευταία δύο αθλητές μας χάντμπολ στην Ελλάδα, λιντσαρίστηκαν, επειδή χαιρέτισαν στρατιωτικά».

Φαίνεται όμως πως ο Τούρκος υπουργός ξέχασε πολύ γρήγορα: Μόλις χθες ο Τούρκος αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ερντογάν είχε επιτεθεί στον Σλούκα, που δεν δέχτηκε να ακουμπήσει πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ και σε ανάρτησή του έγραψε: «να γαμ… η θάλασσά σας, οι πρόγονοί σου βρίσκονται στον πάτο».

Διαβάστε ακόμα: Αντιπρόεδρος του Ερντογάν σε Σλούκα: «Να πάει να γ@@@εί η θάλασσά σας. Οι πρόγονοί σου βρίσκονται στον πάτο της»

Επιπλέον, ο Τσαβούσογλου κατηγόρησε τη Γερμανία για τη στάση της έναντι των Τούρκων αθλητών, χαρακτηρίζοντας «αίσχος» τις πιέσεις που και για τον στρατιωτικό χαιρετισμό φέτος και για τη συνάντησή τους, πέρυσι, με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε επίσης: Tι απαντά ο Σλούκας, που δεν δέχθηκε ούτε να ακουμπήσει το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ (video)

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατηγόρησε, μάλιστα, την Ευρώπη ότι μπλέκει την πολιτική με τον αθλητισμό: «Αίσχος πραγματικά! Διαπιστώνουμε ότι εκείνοι μπλέκουν την πολιτική με τον αθλητισμό. Αλλά εμείς όταν το βλέπουμε αυτό, νιώθουμε υπερήφανοι για το έθνος μας».

Δηλαδή οι Τούρκο, όπως φαίνεται από την ανάρτηση του Τούρκου, αντιπροέδρου που βρίζει τους Ελληνες, δεν μπλέκουν την πολιτική με τον αθλητισμό. Μάλλον έχει χάσει την μπάλα ο Τσαβούσογλου…

Διαβάστε επίσης: Η Φενέρ κάλεσε σε απολογία τον Σλούκα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This