Παρασκευή 7/5/2021

Μετανάστες κάνουν πλιάτσικο στο Σουφλί και οι Τούρκοι επιστρατεύουν -επί πληρωμή- δουλέμπορους για να τους… δείξουν περάσματα (video)

Μετανάστες, που κατάφεραν να μπουν στην Ελλάδα από περάσματα του ποταμού Έβρου στην περιοχή του Σουφλίου, έσπασαν χθες το βράδυ τα παράθυρα της Κοινότητας Μαυροκκλησίου και πήραν ό,τι θεώρησαν πως θα τους χρησίμευε!

Την είδηση αποκάλυψε προ ολίγου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Σουφλίου, Δημήτρης Δαρούσης, που έφτασε εκεί μετά από ειδοποίηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και με άλλους υπαλλήλους, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές από το… πλιάτσικο.

Μαυροκκλήσι Σουφλίου

Ο ίδιος, μάλιστα, γνωστοποίησε, πως το βράδυ του Σαββάτου άλλοι μετανάστες, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, έσπασαν στο χωριό Ταύρη Σουφλίου το πυροσβεστικό σημείο του οικισμού.

Όπως επεσήμανε ο κ. Δαρούσης και έγραψε το evros-news.gr: «Από χθες αλλά και σήμερα θα συνεχίσουμε τους ελέγχους στα υδραγωγεία του Δήμου, για να διαπιστώσουμε αν έχουν παραβιαστεί. Παρακαλούμε τους κατοίκους να μας αναφέρουν αν έχουν διαπιστώσει παραβιάσεις σε εγκαταστάσεις του Δήμου».

Η έκκληση στους κατοίκους γίνεται επειδή τους προηγούμενους μήνες εντοπίστηκαν ζημιές στα υδραγωγεία, απ’ όπου οι λαθρομετανάστες έκλεβαν διάφορα πράγματα, θέτοντάς τα εκτός λειτουργίας.

Δείτε επίσης: Στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν αναμονή της συνάντησης με τους Ευρωπαίους

Οι Τούρκοι τους οδηγούν στα «κρυφά» περάσματα

Πέρα από όλα αυτά που έχουμε ακούσει τα τελευταία 24ωρα, σχετικά με την άθλια τουρκική προπαγάνδα, τον ανταρτοπόλεμο εναντίον των Ελλήνων αλλά και την «υποστήριξη» που παρέχουν στους μετανάστες για να φτάσουν στα σύνορα, οι γείτονες αποφάσισαν να «αλλάξουν πίστα»!

Επιστράτευσαν δουλέμπορους (κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για αδρή πληρωμή τους) ώστε να δείξουν στους μετανάστες τα κρυφά περάσματα προς την Ελλάδα.

Και αυτό επιτυγχάνεται με την μέθοδο του αντιπερισπασμού! Δεν είναι τυχαίο ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας τις τελευταίες ημέρες σε κάποια σημεία στα οποία είναι εμφανής η παρουσία των Ελλήνων στρατιωτών ξεκινά πετροπόλεμος από πλευράς μεταναστών, έτσι ώστε οι δουλέμποροι (κατά άλλους οι τούρκοι στρατιώτες) να οδηγήσουν τους λαθρομετανάστες σε κάποιο από τα 10 σημεία τα οποία είναι λιγότερο ή καθόλου φυλασσόμενα.

Αυτό είναι ένα βίντεο από το 2018 που δείχνει πως οι δουλέμποροι καθοδηγούν τους λαθρομερτανάστες να περάσουν στην Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ