Μετανάστες κάνουν πλιάτσικο στο Σουφλί και οι Τούρκοι επιστρατεύουν -επί πληρωμή- δουλέμπορους για να τους… δείξουν περάσματα (video)

Must Read

Μετανάστες, που κατάφεραν να μπουν στην Ελλάδα από περάσματα του ποταμού Έβρου στην περιοχή του Σουφλίου, έσπασαν χθες το βράδυ τα παράθυρα της Κοινότητας Μαυροκκλησίου και πήραν ό,τι θεώρησαν πως θα τους χρησίμευε!

Την είδηση αποκάλυψε προ ολίγου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Σουφλίου, Δημήτρης Δαρούσης, που έφτασε εκεί μετά από ειδοποίηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και με άλλους υπαλλήλους, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές από το… πλιάτσικο.

Μαυροκκλήσι Σουφλίου

Ο ίδιος, μάλιστα, γνωστοποίησε, πως το βράδυ του Σαββάτου άλλοι μετανάστες, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, έσπασαν στο χωριό Ταύρη Σουφλίου το πυροσβεστικό σημείο του οικισμού.

Όπως επεσήμανε ο κ. Δαρούσης και έγραψε το evros-news.gr: «Από χθες αλλά και σήμερα θα συνεχίσουμε τους ελέγχους στα υδραγωγεία του Δήμου, για να διαπιστώσουμε αν έχουν παραβιαστεί. Παρακαλούμε τους κατοίκους να μας αναφέρουν αν έχουν διαπιστώσει παραβιάσεις σε εγκαταστάσεις του Δήμου».

Η έκκληση στους κατοίκους γίνεται επειδή τους προηγούμενους μήνες εντοπίστηκαν ζημιές στα υδραγωγεία, απ’ όπου οι λαθρομετανάστες έκλεβαν διάφορα πράγματα, θέτοντάς τα εκτός λειτουργίας.

Δείτε επίσης: Στον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν αναμονή της συνάντησης με τους Ευρωπαίους

https://www.youtube.com/watch?v=xNPJ9_YCWGA

Οι Τούρκοι τους οδηγούν στα «κρυφά» περάσματα

Πέρα από όλα αυτά που έχουμε ακούσει τα τελευταία 24ωρα, σχετικά με την άθλια τουρκική προπαγάνδα, τον ανταρτοπόλεμο εναντίον των Ελλήνων αλλά και την «υποστήριξη» που παρέχουν στους μετανάστες για να φτάσουν στα σύνορα, οι γείτονες αποφάσισαν να «αλλάξουν πίστα»!

Επιστράτευσαν δουλέμπορους (κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για αδρή πληρωμή τους) ώστε να δείξουν στους μετανάστες τα κρυφά περάσματα προς την Ελλάδα.

Και αυτό επιτυγχάνεται με την μέθοδο του αντιπερισπασμού! Δεν είναι τυχαίο ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας τις τελευταίες ημέρες σε κάποια σημεία στα οποία είναι εμφανής η παρουσία των Ελλήνων στρατιωτών ξεκινά πετροπόλεμος από πλευράς μεταναστών, έτσι ώστε οι δουλέμποροι (κατά άλλους οι τούρκοι στρατιώτες) να οδηγήσουν τους λαθρομετανάστες σε κάποιο από τα 10 σημεία τα οποία είναι λιγότερο ή καθόλου φυλασσόμενα.

Αυτό είναι ένα βίντεο από το 2018 που δείχνει πως οι δουλέμποροι καθοδηγούν τους λαθρομερτανάστες να περάσουν στην Ελλάδα

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This