Πέμπτη 13/5/2021

Συνεχίζει ο ψευτόμαγκας Ερντογάν – Αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Μητσοτάκη!

Κι όμως, το θράσος του Ερντογάν δε φαίνεται να έχει τέλος. Αίσθηση προκαλεί αυτή τη φορά πως μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, ο σουλτάνος της Τουρκίας δεν δέχθηκε να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, που είχε αναλάβει να φέρει σε κοινή συζήτηση τους ηγέτες της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Ευρώπης, ο Ερντογάν δήλωσε απρόθυμος να συζητήσει το οτιδήποτε με τον Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης: Μετανάστες έκαναν πλιάτσικο στο Σουφλί – Η προπαγάνδα για τους «κακούς» Έλληνες συνεχίζεται (video)

«Μετά ενημερωθήκαμε ότι υπήρξαν νεκροί μετανάστες. Κάποιοι από τους ομολόγους μου δεν δίστασαν να ανεβάσουν τις απόψεις τους για τις πληροφορίες αυτές στο διαδίκτυο», σημείωσε ο Μπορίσοφ αναφερόμενος στο συμβάν για το οποίο το ελληνικό ΥΠΕΞ είχε τοποθετηθεί τονίζοντας πως μία χώρα που «κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις, δεν είναι σε θέση να κουνά δάχτυλο σε κανέναν».

Επίθεση της Τουρκίας σε Ευρώπη και Ελλάδα

Υπέρ της Ελλάδας τάχθηκε και ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος, χαρακτήρισε σήμερα «επίθεση της Τουρκίας εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας» την απόφαση της Άγκυρας να ανοίξει τα σύνορά της με την Ευρώπη για να περάσουν πρόσφυγες που βρίσκονται στο έδαφός της.

Τα κινήματα υπέρ της Ελλάδας πάντως πολλαπλασιάζονται τόσο στην Ευρώπη όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, με τη στήριξη προς τη χώρα μας να έρχεται και στην πράξη αλλά και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ