Έβρος! Oι Tούρκοι αστυνομικοί έπεσαν πάνω σε… Cobra – Ο διάλογος με τους Αυστριακούς κομάντο

Must Read

Τον διάλογο που είχαν οι Αυστριακοί κομάντο του Έβρου με Τούρκους αστυνομικούς αποκαλύπτει το protothema.gr και ο Μάκης Πολάτος.

Όπως είναι γνωστό στα σύνορα βρίσκονται και 13 άτομα των ειδικών δυνάμεων της Αυστρίας, με την ονομασία Cobra, που ενισχύουν τους Ελληνες συνοριοφύλακες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνδρες της συγκεκριμένης ομάδας βρέθηκαν χθες πολύ κοντά στον φράχτη έχοντας απέναντι Τούρκους αστυνομικούς, μετά τα χθεσινά επεισόδια και το νέο ντου των μεταναστών με την… κάλυψη των αρχών της γείτονος χώρας.

 «Τι κάνετε εδώ, αφού δεν είναι η χώρα σας;», ρώτησαν οι Τούρκοι τους άνδρες της Cobra, για να πάρουν την πληρωμένη απάντηση από τους Αυστριακούς: «Εδώ είναι η χώρα μας και υπερασπιζόμαστε τα ευρωπαϊκά σύνορα».

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το protothema.gr, οι Αυστριακοί κομάντος εκτός από το εθνόσημο τους, φέρουν στη στολή τους και το διακριτικό σήμα των ελληνικών ΕΚΑΜ.

Δείτε επίσης: Μείνετε σπίτι, και περιηγηθείτε διαδικτυακά στα μουσεία της χώρας – Δείτε όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This