Κυριακή 13/6/2021

Έβρος! Oι Tούρκοι αστυνομικοί έπεσαν πάνω σε… Cobra – Ο διάλογος με τους Αυστριακούς κομάντο

Τον διάλογο που είχαν οι Αυστριακοί κομάντο του Έβρου με Τούρκους αστυνομικούς αποκαλύπτει το protothema.gr και ο Μάκης Πολάτος.

Όπως είναι γνωστό στα σύνορα βρίσκονται και 13 άτομα των ειδικών δυνάμεων της Αυστρίας, με την ονομασία Cobra, που ενισχύουν τους Ελληνες συνοριοφύλακες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνδρες της συγκεκριμένης ομάδας βρέθηκαν χθες πολύ κοντά στον φράχτη έχοντας απέναντι Τούρκους αστυνομικούς, μετά τα χθεσινά επεισόδια και το νέο ντου των μεταναστών με την… κάλυψη των αρχών της γείτονος χώρας.

 «Τι κάνετε εδώ, αφού δεν είναι η χώρα σας;», ρώτησαν οι Τούρκοι τους άνδρες της Cobra, για να πάρουν την πληρωμένη απάντηση από τους Αυστριακούς: «Εδώ είναι η χώρα μας και υπερασπιζόμαστε τα ευρωπαϊκά σύνορα».

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το protothema.gr, οι Αυστριακοί κομάντος εκτός από το εθνόσημο τους, φέρουν στη στολή τους και το διακριτικό σήμα των ελληνικών ΕΚΑΜ.

Δείτε επίσης: Μείνετε σπίτι, και περιηγηθείτε διαδικτυακά στα μουσεία της χώρας – Δείτε όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ